fbpx

Sig farvel til stress

Sådan sætter du dit sind fri

og får glæden til at slå rod

8 ugers lægeanbefalet online mindfulness-forløb med

ekspertvejledning 2 gange om ugen på privat medlemsside

Bestil Læs mere

Før 399,-

Nu 149,-

pakke

Sådan virker de 9 øvelser

Få overblik over mindfulness-forløbet:

Øvelse 1: Øjeblikkelig ro

Åndedrætsøvelsen er basis i programmet. Øvelsen træner din fokuserede opmærksomhed, så du i flere og flere situationer kan skabe øjeblikkelig ro. Brug den igen og igen, og du vil opleve effekten.

Øvelse 2: Bedre sundhed, søvn og hvilen i kroppen

Bodyscanningen giver hele din krop og alle dine celler et brusebad af god energi. Her træner du evnen til at flytte opmærksomheden hen, hvor du ønsker, hvilket er kilden til lykke. Når du giver kroppen opmærksomhed på denne måde, vil du også falde ind i en dybere hvilen, og i mange situationer bliver søvnen markant forbedret.

Øvelse 3: Slip tankerne, oplev stilheden og du er fri

Mentaløvelsen er noget særligt med sin kombination af opmærksomhedstræning og visualisering. Flere hundrede kursister har meldt tilbage at de oplever, der opstår en stilhed, når de træner mental-øvelsen. At tankestrømmen lige så stile stilner af. Det er, når du er hævet over tankerne, at du er fri.

Øvelse 4: Hjælper mod irritation, modstand og følsomhed overfor lyde

Sanseøvelsen åbner for din evne til at slippe irritation og modstand overfor lyde, så du kan hvile dybere inde i dig selv. Når du ikke kan kontrollere den lydkulisse, du er i, kan du arbejde med at ændre dit forhold til lydene. Selvom du stadig kan høre lydene, har du en teknik til at ændre den ubehagelige irritation, der stresser kroppen og sindet.

Øvelse 5: Stå i din klippefaste styrke

Bjergmeditationen er en visualiserende meditation, som hjælper dig til at holde fast i din styrke og i dig selv, når du føler dig trigget af andre mennesker, eller du står overfor en beslutning, hvor det er vigtigt, at du kommunikerer til andre, selvom du er bange eller usikker.

Øvelse 6: Smertelindring og stressfrihed ved hovedpine og trykken for brystet

Mindful bodyspot er ubetinget den meditation, som flest mennesker har oplevet smertelindring ved, når de lider af stressrelaterede smerter. Migræne, spændingshovedpine, trykken for brystet, ondt i maven og alverdens andre smerter og ubehagelige kropslige tilstande, har mulighed for at blive lindret eller ligefrem at forsvinde, når du træner øvelsen. Kroppen får lov at helbrede sig selv, fordi du giver den en bevidst form for opmærksomhed og energi.

Øvelse 7: Rens nuet og kom ud af tankemylderet

Rens nuet er den mest populære øvelse for travle mennesker, som har mange bolde i luften, et krævende job eller tankemylder. Du træder simpelthen mere ind i nuet og slipper det, der ikke er nødvendigt at tage dig af lige nu.

Øvelse 8 (Bonus): Solnedgangen

Solnedgangen hjælper dig med at blive mere tålmodig, så du kan være helt tilstede i hvert et skridt mod dine mål i hverdagen.

Øvelse 9 (Bonus): Hjertemeditationen

Hjertemeditationen øger lysfrekvensen i dit hjerte, så du kan føle større lykke, fred og følge det, der føles rigtigt for dig både i karriere og privat.

Hør sample her:

lyd prøve

Det siger glade brugere om forløbet


"Forløbet har virkelig hjulpet mig ud af stress!"

Jeg har fundet en indre ro og styrke, som jeg er blevet ret hooked på og holder vedlige gennem fortsat træning. Jeg har fået meget større glæde og energi, og træningen har haft afgørende betydning for, at jeg har skabt arbejdsliv, jeg drømmer om. Jeg kan nu mærke, hvad der er rigtigt for mig at handle på i stedet for alle de gamle tanker om, hvad jeg skulle, burde og kunne.

MARIA SKARUM,
JURIST OG SELVSTÆNDIG


"Det er helt vildt, hvad jeg har fået ud af forløbet! "

En af de største gevinster har været balancen mellem mine tanker, følelser og kropsfornemmelser. Jeg er blevet i stand til at sortere, så jeg ved, hvordan jeg vil handle på opgaver. Så er der selvfølgelig den fantastiske daglige pause KUN TIL MIG! Den giver mig ro, overskud og tid til bare at være. Jeg er i virkeligheden bare helt vildt taknemmelig!

ELEONORA BERNSTED,
YOGA-LÆRER


"Min energi og mit overskud kom tilbage."

Da jeg startede på Liselottes mindfulness audioer var jeg sygemeldt med stress og havde brug for, at finde mig selv igen. Jeg havde aldrig prøvet mindfulness før og syntes, det var svært i starten. Jeg fulgte audioerne og stille og roligt begyndte min krop at falde til ro. Min energi og mit overskud kom tilbage, og det er jeg så glad for.

GITTE SKJOLD,
PÆDAGOG OG COACHDu er i trygge hænder

Mindfulness-programmet og audioerne er udarbejdet af Liselotte Ellegaard, uddannelsesleder, Cand.Pæd.Psyk, med over 20 års erfaring indenfor mindfulness


Liselotte

Min faglige passion og profil:

Jeg begyndte at studere neuropsykologi efter en stressrelateret krise, jeg oplevede i 1994.

Da jeg var kommet lidt ud på den anden side, brændte jeg for at undersøge, hvilken betydning mindfulness har for, at arbejde kan blive en kilde til lykke.

Jeg valgte, at mit speciale skulle handle om mindfulness.
Derfor fordybede jeg mig i, hvordan træningen udvikler hjernen til nye niveauer.

Samt hvilken effekt, det har for medarbejdere og ledere, at mindfulness-teknologi kommer ind på arbejdspladsen og påvirker virksomhedsudviklingen, ledelsesstilen og den personlige udvikling for de ansatte.

Læs mere om min faglige baggrund...

På vej ud over kanten


Allerede i 1989, da jeg havde et af mine første jobs i et revisionsfirma, fornemmede jeg, at der var noget omkring glæde og jobmatch, der havde afgørende betydning for, om arbejde gav mening.

Ja, oven i købet også for evnen til at fokusere.

Det komiske var nemlig, at jeg ikke engang kun sætte frimærkerne lige nok på kuverterne, til at det tilfredsstillede firmaet.

Det var simpelthen for kedeligt, så jeg underpræsterede i den grad.

Jeg gik efter nogle måneder i jobbet ind til chefen og sagde "Hvis jeg bliver her en dag mere, så visner jeg som den plante, der står lige der".

Læs mere om min historie...

Liselotte

3 gode grunde til at gøre forløbet til dit

En unik kombination af øvelser, effekter og support

Anbefalet af to læger

Forløbet indeholder et overskueligt 8 ugers træningsprogram, som du nemt kan følge i en travl hverdag og dermed gradvist få et skarpere fokus og mindre stress.

9 videoer og audioer

Forløbet indeholder 9 let forståelige audioer med guidede meditationer, som er professionelt optaget, samt videoguides, så du er sikker på, at du udfører øvelserne korrekt og får det optimale udbytte.

Redskaber for livet

Øvelserne vil ikke blot hjælpe dig igennem en svær eller presset tid lige nu, men i fremtiden vil du altid have redskaberne fra mindfulness-forløbet, når du mangler mental ro og fokus.

Se hvad andre siger Jeg er klar til mental ro

Det siger 2 læger om mindfulness-øvelserneChristian Wetterstein, læge

"Vores lægepraksis fik både en teoretisk og videnskabelig gennemgang af teknikken samt tankerne bag, samt et antal øvelser, der blev mere og mere avancerede, som tiden skred frem. Men ikke mere, end at vi alle sagtens kunne være med. Jeg kan varmt anbefale Liselotte Ellegaard som mediator i mindfulness"Maria Mærsk, læge

"Tak for et fantastisk mindfulness program. Audioerne har givet mig glæde og nærvær i hverdagen. I stedet for at være frustreret og sur, hvis tingene ikke lige arter sig om morgenen, hvor vi alle har travlt, træder jeg nu et mentalt skridt tilbage og håndterer pres meget bedre. Det kan anbefales"

Det får du i online mindfulness-programmet:

  • 8 ugers træningsprogram, anbefalet af lægerne Christian Wetterstein og Maria Mærsk
  • 7 guidede mindfulnessøvelser på audio, som hører til dit 8 ugers program
  • 7 videoer, der vejleder dig om de enkelte øvelser
  • BONUS 1: To audioer med meditationer inkl. introduktionsvideoer
  • BONUS 2: Adgang til privat medlemsside med ekspertvejledning to gange om ugen

Sig farvel til stressen allerede fra i dag

Mindfulness-programmet er udarbejdet af Liselotte Ellegaard, uddannelsesleder, Cand.Pæd.Psyk, med over 20 års erfaring indenfor mindfulness


pakke

Før 399,-

Nu 149,-

Jeg er klar - Før mig til køb og download

Når du klikker på knappen, kommer du til en sikker betalings-popup.
Oplever du nogen som helst udfordringer, kontakt da webmaster på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.