fbpx

Udbyder og produkt

Online produktet (Slet Stresssporene i din Hjerne) udbydes af
MindfulSolutions v. Liselotte Ellegaard
Gartnerivej 1A
8220 Brabrand
CVR nr. 33926472
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
tlf. 53571130

Produktet indeholder træningsprogram på PDF, 9 audioer med mindfulness-øvelser samt 10 korte introduktionsvideoer, hvoraf den ene er en velkomstvideo.
Medlemsgruppen er et udviklingsprojekt og kører foreløbig gratis. Hvis det viser sig, der ikke er behov, engagerede medlemmer, eller at gruppen ikke udvikler sig efter intentionen, kan den af MindfulSolutions lukkes med 1 dags varsel. Der er ingen binding ved at være medlem, så længe medlemssiden er gratis. Alle der tilmelder sig på det gratis projekt modtager ingen pludselige opkrævninger. Det er frit at melde sig ud til enhver tid. Hvis gruppen og projektet skulle udvikle sig til mange medlemmer, kan der komme en brugerbetaling i form af et månedligt abonnement. Brugerbetaling vil blive varslet min. en måned i forvejen, og vil først blive opkrævet, hvis medlemmet accepterer fortsat at være tilmeldt gruppen mod betaling. Ønsker medlemmet ikke at deltage i gruppen mod betaling, kan medlemmet frit melde sig ud med øjeblikkeligt varsel.

Tilmelding og betaling

Du tilmelder dig onlinekurset ved at udfylde tilmeldingsformularen på hjemmesiden og betale for det samme sted. Herefter får du adgang til kurset direkte eller via link i mail.
Tilmeldingen er bindende. Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikkeligt, bortfalder de 14 dages returret i det øjeblik, du logger ind på kurset.

Rettigheder

Alle rettigheder til digitale produkter tilhører Mindfulsolutions.
Når du køber produktet, får du licens til at benytte det til eget brug. Produktet er personligt og du må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet.

/* WHO COPIED MY */