fbpx

Vilkår og betingelser for business gruppeforløb Reaching The Stars

pr. 8. juli 2018

Udbyder og produkt

Business gruppeforløbet Reaching The Stars udbydes af MindfulSolutions v. Liselotte Ellegaard, Gartnerivej 1A, 8220 Brabrand, CVR nr. 33926472, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., tlf. 53571130.

Forløbet varer 6 måneder og indeholder 12 moduler. Den nærmere beskrivelse af indholdet af uddannelsen kan findes på www.mindfulsolutions.dk/stars

Bindende tilmelding, betaling og mulighed for rateløsning

Du tilmelder dig business gruppeforløbet ved at udfylde tilmeldingsformularen på hjemmesiden www.mindfulsolutions.dk/stars

Ved tilmeldingen accepterer du, at vilkår og betingelser i dette dokument er gældende for dit køb.

Tilmeldingen er bindende. Det betyder, at depositum og øvrige indbetalinger ikke refunderes efter udløbet af de 14 dages fortrydelsesret, der fremgår af forbrugerlovgivningen. Det betyder også, at du skal betale den resterende del af købesummen, selvom du senere vælger ikke at deltage i forløbet. Den 14 dages fortrydelsesret løber fra tidspunktet for din tilmelding til forløbet.

Hvis du har modtaget adgang til digitalt indhold, individuel session eller medlemskab på Facebook, inden de 14 dages fortrydelsesret udløber, fraskriver du dig retten til at udnytte fortrydelsesretten på disse ydelser og tjenester. Værdien af det digitale indhold, varierer og kan findes på www.mindfulsolutions.dk/stars

Eksempel: Hvis du får adgang til et business-modul til en værdi af kr 1500 ved opstart af forløbet fratrækkes dette beløb dit depositum, og du vil få resten tilbage, hvis du fortyder din køb inden 14 dage efter din tilmelding. Din 45 minutters introsession har en værdi på kr. 1.200. Gruppemedlemsskab på Facebook har en værdi på kr. 9.000 henover de 6 måneder forløbet varer. Disse vil også blive fratrukket beløbet, som er betalt ved tilmeldingen, og resten vil du få retur ved fortrydelse. Andelen af Facebookgruppe-værdien, som du betaler, hvis du bruger din fortrydelsesret, vil maksimum kunne blive en andel, der svarer til 14 dages medlemsskab.

Kost og logi på businessretreatet er ikke inkluderet, men vil blive opkrævet særskilt.

Du kan vælge at betale enten den fulde pris eller et depositum på kr. 4.000 ved valg af en rateløsning.

Du modtager straks ved tilmelding en velkomst-mail.

Du modtager også en mail med oplysninger om betaling af rater, hvis du har valgt betaling i rater.

Hvis du ønsker at betale i rater foregår det således ved, at du modtager en betalingsaftale, som du udfylder og underskriver og som Mindfulsolutions underskriver.

Du kan betale i op til seks rater.

Der tillægges kr. 250 oven i hver rate som administrationsgebyr

Hvis en rate ikke betales rettidigt, tillægges et rykkergebyr på kr. 100. Hvis der herefter stadig ikke sker betaling som aftalt, bortfalder aftalen om betaling i rater og det fulde beløb forfalder til betaling straks.

Hvis du har modtaget et særligt tilbud på forløbet, som ikke fremgår af online-siden www.mindfulsolutions.dk/stars, enten fordi du har deltaget i en uddannelse eller workshop, eller har fået et tilbud via nyhedsbrevs, da er det prisen på det tilbud, du har modtaget, som er gældende. Du tilmelder dig stadig på denne side www.mindfulsolutions.dk/stars og indbetaler depositum. Du vil efterfølgende modtage en mail om restbetalingen.
Øvrige vilkår og betingelser  er gældende for alle tilbud.

Ansvar

Mindfulsolutions er forpligtet til at levere alt indhold, som det fremgår på siden www.mindfulsolutions.dk/stars. MindfulSolutions er ikke ansvarlig for kundens resultater, personlige udvikling, gennemførelse af moduler eller virksomhedsudvikling.

Ordensregler og fortrolighed

Når du deltager på forløbet Reaching The Stars, forpligter du dig til at omgås dine medkursister og medarbejdere hos MindfulSolutions respektfuldt og professionelt. Dette gælder i alle sammenhænge, hvad end det er i forbindelse med email-kommunikation, webinarer, businessbootcamp, Facebookgruppen eller businessretreat.

Ophavsret

Mindfulsolutions har alle rettigheder over de produkter og materialer, der er udarbejdet af MindfulSolutions, og som du får stillet til rådighed i forbindelse med forløbet.

Når du tilmelder dig, får du brugsret til MindfulSolutions’ produkter og materiale. Brugsretten er personlig og gælder kun til eget privatbrug. Det betyder, at produkter og materiale ikke må kopieres, videregives, eller på anden måde udbredes, hverken elektronisk eller på anden vis, uden forudgående skriftligt samtykke fra MindfulSolutions. Produkter og materialer må heller ikke videresælges til tredjemand eller udnyttes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Mindfusolutions virksomhed.

Uenighed og uoverensstemmelser

Hvis der skulle opstå uenighed mellem Mindfulsolutions og en deltager på forløbet, er parterne enige om, at ingen af dem engagerer sig i nogen adfærd eller kommunikation, offentlig eller privat, der har til formål at nedgøre eller skade den anden part.

Vi beskytter dine data 100%

Vi beskytter dine data 100%