fbpx

MINDFULSOLUTIONS

Det siger KUNDERNE om MINDFULSOLUTIONS

Henriette Tønnesen, Kvadrat A/SVi har haft et mindfulness-forløb med Liselotte Ellegård fra MindfulSolutions på vores arbejdsplads, Kvadrat A/S.

Jeg er blevet bedre til at bevare overblikket, arbejde struktureret med én ting ad gangen  og lukke af for "støj" både arbejdsmæssigt og i mit privatliv -  har fået mere energi til familien osv.
Jeg har lært, hvor vigtigt det er at finde ro i hverdagen - at tage små time-outs - det giver så meget mere på lang sigt.
Kurset gav mig også det vigtige at få lov til at relatere mindfulness til mig selv og min egen situation, både arbejdsmæssigt og privat.

Jeg vil anbefale MindfulSolutions til alle, som jeg ved arbejder i virksomheder med stort arbejdspres.
Men også eksempelvis nogen, som jeg ved kæmper med et sygdomsforløb - enten selv eller et nært familiemedlem.

Henriette Tønnesen, Sales Coordinator, Kvadrat A/S

Karin Thrue

Jeg tilmeldte mig et forløb hos Liselotte, fordi  jeg havde været sygemeldt med stress fra mit job i en lang periode og var nu vendt tilbage til arbejdsmarkedet, i et nyt job. På trods af, at jeg har fået mit drømmejob og gået ned i tid, kunne jeg alligevel  mærke frygten for at  stressen og udbrændtheden skulle vende tilbage, og en del bekymringer om at kunne slå til.
Mit forløb hos Liselotte har været såååååh givende og meget dybt. Jeg har gennem mit voksne liv, søgt at finde balancen mellem job og fritid og ofte undret mig over, at jeg har følt mig så presset i forhold til at præstere og leve op til egne og andres forventninger, og til tider haft  en manglende evne til at kunne mærke og sætte egne grænser og tage frie valg. Det var som om der hele tiden var en ”nisse”/mønster der  fulgte med.)  
Det jeg har oplevet i forløbet hos Liselotte, er den dybe indsigt. Det er som om jeg har fundet essensen/kernen af disse begrænsende overbevisninger og hvorfor de er/var som de er/var
Jeg har nu fundet en ro inden i mig selv, jeg nok aldrig har haft før. Jeg ser muligheder nu, masse af muligheder både i mit job og mit privatliv. Mine begrænsende overbevisninger er på mystisk vis, stort set forsvundet:-). Jeg er begyndt at arbejde hen mod, i stedet for væk fra. Jeg kan sætte grænser for mig selv. En utrolig skøn følelse, virkelig skøn boblende følelse. Jeg har lært, at man godt må boble af glæde og energi og man må godt beholde noget af glæden og energien selv. Man behøver ikke at give det hele væk, for at være god nok.

Karin Thrue, Time2learn, Århus

Det, der fik mig til at tilmelde mig forløbet hos Liselotte var at jeg havde tankmylder og jeg havde brug for at tro mere på mig selv og mine evner. De udfordringer påvirkede mig så jeg blev for kortluntet. Jeg valgte Liselotte, fordi hun både virker professionel og sympatisk.

Jeg har nu fået meget ud af mindfulness øvelserne, men også coachingen, som har sat forskellige ting i gang i mig. Jeg har opdaget, at tankerne ikke ER mig, men noget, jeg kan se på udefra og forholde til med mere ro og tilstedeværelse. Jeg har også fundet ud af, at jeg skal passe på mig selv først. Jeg har fået meget ud af at bruge Liselotte, og jeg vil anbefale hende til enhver der er åben, for så vil hun helt sikkert også kunne hjælpe ham eller hende.

Martina Rahkonen, landskabsarkitekt, Århus

Camilla Bergstrøm

Inden jeg startede på forløbet hos Liselotte var jeg rigtig ked af det og havde mistet troen på, at jeg kunne få det godt igen.
Det hele var gået i hårdknude for mig. Det første jeg gerne ville høre var, om der var muligheder for bedring. Dernæst var mit håb, at jeg kunne få taklet min angst og stress, så det var til at leve med.
Nu tænker jeg helt anderledes om mine muligheder. De er uendelige og det er mig, der bestemmer og kan styre hvor godt jeg har det nu.
Jeg har opdaget, at det var mit syn på mig selv – fortid og fremtid, som gjorde mig stresset og angst. Jeg har også, lært at mine tanker ikke altid har ret. At jeg kan komme ud af tankestrømmen med en meget enkel teknik og lade tingene være som de er. Og så kan jeg nu mærke mig selv.
Jeg har mediteret hver eneste dag siden jeg startede i forløb og det er nu blevet en naturlig del af min hverdag. Jeg kommer ALDRIG til at stoppe.

Camilla Berstrøm, Office coordinator

Charlotte Frimann

Jeg er uddannet erhvervsadvokat og har arbejdet inden for branchen i 6 år. Efter forløbet hos Liselotte står det mig klart, at jeg bedst kan hjælpe den målgruppe af mennesker mit hjerte brænder for (de mindre og mellemstore erhvervsdrivende), i rammer som jeg selv skaber. Så fra at føle, at en førtidspension ville være belejligt, er der sket en kæmpe ændring og jeg har fundet glæden igen, hvilket gør at jeg starter min egen virksomhed med helt ro i maven og smilet oppe om begge øre.
Jeg henvendte mig til Liselotte, da jeg var konstant træt og udbrændt. Jeg havde forskellige symptomer og følte mig nok lidt stresset, men kunne simpelthen ikke sætte en finger på, hvorfor det skulle være. I dag ved jeg, at det var fordi jeg ikke levede i overensstemmelse med mine værdier og med det, jeg mærkede, jeg havde lyst til at lave.
I dag står det mig klart, at jeg på det tidspunkt, jeg startede i november 2015 Liselottes 8 x mindfulness coaching, at jeg INTET kunne mærke. Jeg er ellers et menneske som mediterer en del. Men lige nøjagtigt det her område i mit liv havde jeg så meget angst, frygt, fordomme og blokeringer på.
Sammen med Liselotte har det været muligt for mig at identificere arbejdessituationer, hvor jeg føler glæde. Imidlertid viste det sig, at disse situationer ikke fandtes i mit nuværende arbejdsliv, og jeg har via mine sessioner hos Liselotte fundet modet til at opsige min stilling, fordi det var det jeg dybest set blev ved at ytre ønske om. At jeg gjorde det helt uden at have et sikkerhedsnet er nyt. Det var slet ikke kommet på tale for 4 måneder siden.
Jeg har fået mange vigtige ting ud af forløbet, men særligt glædes jeg over at have genfundet min egen indre visdom, min egen kraft og modet til at stå i det, så jeg som menneske føler mig FRI. Jeg har nu så meget tillid til livet og fremtiden, at jeg ikke føler mig begrænset. Hverken af andre mennesker eller penge. Det er en helt ubeskrivelig gave.
Forløbet hos Liselotte er unikt, da hun formår at tilføre flere aspekter. Både meget konkrete (psykologiske) værktøjer, men også mindfulness delen, hvori jeg via hendes vejledning har fundet alle svarene i mig selv. På den måde er det lige til at handle på tingene bagefter - fordi jeg selv har fundet svarene - jeg har MÆRKET dem.
Jeg vil anbefale alle, som bliver træt ved tanken om at tage på arbejde, føler sig som en robot i hverdagen eller som allerede lørdag formiddag ærgrer sig over, at weekenden er slut, at booke et forløb hos Liselotte.
Jeg tænkte selv, at det var mange penge den gang for 4 måneder siden, men helt ærligt - jeg havde ikke haft råd til at lade være :).

Charlotte, Frimann, Advokat, lykkelig hustru og mor

Karin OveJeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet som leder i det offentlige siden 1976 på forskellige niveauer.

Jeg har altid været glad for at gå på arbejde. Jeg er en 67 årig kvinde, der gik på efterløn for 3 år siden. Jeg har det fint familiært og socialt, hvilket er vigtige livsværdier for mig.

Jeg fik forhøjet blodtryk for 20 år siden og blev sat i medicinsk behandling. Min mor og søster er også behandlet for det samme, så jeg tænkte dengan,g at det nok var familiært.

I forbindelse med en stor arbejdsmæssig opgave fik jeg pludselig dobbeltsyn og blev indlagt til observation for en blodprop i hjernen.

Undersøgelserne viste, at jeg ikke havde haft en blodprop. Efter en sygemelding valgte jeg at sige mit arbejde op og gik på efterløn.

Jeg har siden denne indlæggelse været indlagt akut 3 gange med forskellige fysiske symptomer og mit blodtryk har været meget højt.

En dag læste jeg i Horsens Folkeblad om en praktiserende læge fra Odder, der sendte stressede patienter til Liselotte Ellegaard til kursusforløb i mindfulness. Den artikel fik mig til at reflektere over mit forløb og tænkte, at jeg var stresset og altid havde tænkt på, at andre skulle have det godt, men havde glemt mig selv.

Jeg bad om nyhedsbreve fra Liselotte Ellegaard og i et af dem, var der en øvelse jeg lavede i 2 måneder. Jeg kunne mærke, at den hjalp mig og besluttede derfor at gå til et kursusforløb hos Liselotte .

Jeg har gået til disse sessioner hen over sommeren, og de har bevirket, at jeg har fået mere ro på mig selv og kan være i nuet. Jeg sætter mere pris på de små nære ting i hverdagen.

Jeg mediterer efter behov og laver de 5 tibetanere hver dag.

Jeg er blevet mere glad og har lyst til mange kreative og sociale aktiviteter.

Jeg kan varmt anbefale et kursusforløb, som vil forandre di liv for altid.

Karin Christiansen, tidligere leder og sygeplejerske

 Gitte Nøhr MagnussenJeg var før hen en del i fremtid og fortid, og har kæmpet med autoriteter og forståelsen af mig selv i forskellige arbejdssituationer. Jeg har været tilbøjelig til at slå mig selv i hovedet, og måske holde mig selv væk fra opgaver, som jeg egentlig sagtens kan udføre, med den rette struktur og forståelse af mig selv og mine grænser.

Det var de primære problematikker, inden jeg startede på forløbet hos Liselotte.

Jeg har nu fundet ud af ,at meditation er en nydelse og ikke en pligt, og at de mindfulness coaching redskaber, jeg har fået hos Liselotte, virker!

Jeg er simpelthen mere glad og fri og tager ikke tingene ind som før, hvilket har betydning for min trivsel og præstationer på jobbet.

Jeg valgte Liselotte Ellegaard, da jeg fandt mening i de ord og sætninger, hun skrev om stress, at det handler om at blive mere i nuet, hvilket jeg finder meget vigtigt, men haft svært ved at udleve. Jeg havde brug for mere vejledning, og mine Skype timer har været meget berigende.

Det har givet meget, at netop Skype var en valgmulighed. Det er nemt. Du kan sidde i din egen stue. Selv planlægge coaching sessionerne efter hvordan det passer bedst ind i din tid.

Hvis du overvejer et forløb, kan du forvente at blive mødt af en utrolig kompetent og lyttende kvinde med en masse erfaring.

Jeg har selv fået stor udbytte af mine mindulness coaching sessioner. At få den individuelle sparring.

Som slut vil jeg sige, TAK for det gode forløb.

LYKKEN ER EN SINDSTILSTAND OG IKKE EN DESTINATION...

En sætning jeg har tatoveret på min venstre arm, så jeg aldrig glemmer det ❤

Gitte Nøhr Magnussen, Sjælland

Helle Nielsen

Inden jeg fik kontakt med dig, havde jeg meget tankemylder og var ked af det. Syntes ikke jeg kunne overskue noget. Var blevet frataget et arbejde som jeg bare brændte for og var kommet til at arbejde med mit gamle job igen. Det gjorde virkelig ondt.
Jeg syntes ikke jeg gjorde noget godt nok. Havde det virkelig skidt.
Så så jeg en annonce med dig og tænkte at det måtte jeg bare prøve, også ud fra det som andre skrev om dig og deres forløb.
Vi kom faktisk igennem mange emner. Den vigtigste var at jeg kom til at tro på mig selv og føle jeg er god nok som jeg er. Jeg fik også ro i hovedet og begyndte at turde sige fra overfor det jeg ikke har lyst til.
Du er en alle tiders kvinde, som kan spørge ind til alt uden at virke påtrængende. Kan varmt anbefale dig til alle som har brug for hjælp.
Endnu engang tak for din hjælp med at finde mig selv igen

Helle Nielsen, Frederikshavn

Lene Dalsgaard

"Lejligheden er sagt op, mine børn og jeg bor midlertidigt hos min far, om to uger rejser vi til Californien, hvor vi bare skal VÆRE i to måneder - og jeg har intet job ej heller sted at bo, når vi kommer hjem! Jeg går næsten dagligt... og tænker: "Mit liv og min fremtid har aldrig været så uvis og usikker som nu, men hvor har jeg det dog bare fedt!!!"
Det er længe siden, jeg har haft det så godt. Selv vores ellers så stressede og trælse morgenrutine er blevet helt hyggelig! Jeg trives med kaosset, for min frihed giver mig SÅ mange muligheder.
...men for blot et halvt år siden turde jeg ikke tage skridtet ud af min komfortzone. Jeg ville åh så gerne. Men frygten havde godt tag i mig. Og følelsen af at have fejlet fælt i de sidste par 'projekter', jeg havde kastet mig ud i; parforhold med mine børns far og nu sygemeldt fra mit job med stress.
Der var rigeligt med beviser for, at der da er et eller andet totalt galt med mig. Men takket være Liselottes meget nærværende person og især fantastiske kombination af mindfulness og coaching, kom jeg hurtigt på andre tanker.
Første session var en fantastisk og skelsættende oplevelse. Efter at have været i hovedet i alt for lang tid lykkedes det mig at mærke fysisk i min krop, hvor mine forskellige følelser manifesterer sig. Og siden er det blevet en del af min hverdag lige at mærke efter, hvad kroppen fortæller mig.
En af de sidste sessioner jeg havde, mødte jeg op med en irritation over, at jeg gik og spændte ben for mig selv. Jeg ved jo godt, hvor jeg vil hen. Men på trods af mine fremskridt i løbet af mit forløb med Liselotte kom jeg ikke videre. Min sofa 'sugede' mig ned, når jeg egentlig gerne ville noget andet.
Så Liselotte tog atter min frygt under sin kyndige mindfulness coaching. Det var endnu en session, jeg sent glemmer. En session hvor jeg fandt ind til roden af min følelses oprindelse. Hvor jeg fik hjælp til at håndtere den, når den popper op. Som den jo hele tiden gør.
Jeg har nu på egen krop erfaret, hvad mindfulness kan gøre for en. Hvad det vil sige at være mindful. Og jeg har opnået indsigt i mig selv og fremskridt, som jeg ikke har opnået i de andre psykolog- og coachforløb, jeg har været igennem. Jeg er ikke i tvivl om, at det er Liselottes mindfulness coaching, der har gjort forskellen.
Jeg forstår ikke helt, at det kun er cirka et halvt år siden, jeg startede hos dig! Jeg synes, jeg er kommet SÅ langt

Lene Dalsgaard, Journalist, Fyn

Charlotte Fyllgraf

Inden jeg startede i et 8 ugers forløb hos Liselotte var jeg rådvild. 

Turde jeg at lytte til min mavefornemmelse, -om at sige mit faste job op! 

Jeg havde brug for at finde ind til mine værdier - hvilke kompetencer havde jeg udover dem jeg havde brugt i det job, der var ved at slide mig ned. Hvad var vigtigt for mig i et fremtidigt job - og her viste det sig at Liselotte har mange fine redskaber til at blive klarsynet.

Jeg havde stresssymptomer med hjertebanken, hovedpine, følelsesløshed i arme, ben og fingre, træthed, var irritabel, ked af det, energiforladt, ingen kreativitet og kørt fast. Tænkte meget på døden i denne periode og på at det var så det liv! - nu skulle jeg bare arbejde, arbejde, arbejde indtil jeg skulle puttes i graven! Meget dystert, når man ellers som mig har 2 dejlige drenge og en fantastisk mand, men jeg var tynget af et tungt, og for mig, demotiverende arbejdsmiljø. 

Jeg havde mødt Liselotte gennem et mindfulness kursus året forinden, og har fulgt hendes guidede mindfulness øvelser, som har givet mig ro og nærvær. Jeg var tryg ved Liselotte fra første gang vi mødtes. 

Jeg havde brug for at spejle mig i een, der selv havde gået vejen, een der havde kontakt med et netværk "derude", som havde indsigt, og som kunne give mig troen på, at det faktisk kan være meget berigende at være "fri" i en periode.

De 3 største og mest positive resultater i samarbejdet med Liselotte, har helt sikkert været;

1) at stå af hamsterhjulet, finde ind til mine værdier og min fremtidige arbejdsvej.

2) at blive nærværende over for mine drenge - at MÆRKE deres små hænder i mine, når vi nu går sammen i naturen og at lægge mærke til naturens farver.

3) mindfulness som giver mig ro og væren istedet for gøren, og som har givet mig redskaber til at koble fra og bare være MIG. 

Forløbet med Liselotte er unikt, da Liselotte selv har gået hele vejen, hun ved hvordan det er, at stå lige der hvor DU står, og hun ved, at der er en vej ud til et bedre liv - et liv med glæde, kreativitet og overskud. 

Det er trygt at have Liselotte på sidelinjen, når fast job og kolleger ikke er der i en periode. 

Liselotte er en dygtig og erfaren mindfulness instruktør, kombineret med coaching og opgaver til at finde frem til ens kompetencer gør forløbet meget personlig og intenst, og man kan mødes med Liselotte face to face eller over skype, og endelig er det unikt, fordi der indgår et RETREAT ophold i forløbet, som er fantastisk!

Hvis du er kørt fast. Hvis du ikke kan se glæden længere. Hvis kreativiteten er forsvundet. Hvis stressen presser sig på. Hvis du ikke har overskud til dine kære, og det der betyder noget i dit liv, så gør ligesom mig - kontakt Liselotte og få troen, glæden, lyset, kreativiteten, selvtilliden og håbet tilbage i dit liv. 

Charlotte Fylgraff, Viborg, Lægesekretær og psykoterapeut-studerende

Charlotte Fyllgraf

Jeg har et lederjob med en arbejdsdag, der er fuld af bolde i luften og rigtig mange stemningsskift.

Der er ingen afløser for mig ved ferie og sygdom, så bunken på skrivebordet bliver bare større og større, når jeg er væk.

Inden jeg mødte Liselotte og tilmeldte mig hendes 8 ugers forløb, fik jeg det dårligere og dårligere.

Jeg var trist, havde indre uro, ingen energi, tankemylder, kunne ikke være social og var ved at opgive alt.

Intet var godt nok, og jeg havde fysiske smerter, og var i en sygdomsperiode med en udredning, der trak ud.

Jeg havde hørt og læst om mindfulness og tænkte ja, ja, amerikansk pop.

Jeg havde aldrig mediteret.

Så det, jeg kom for hos Liselotte, var mest coaching-delen.

Men jeg oplevede Liselotte som meget nærværende og en grad af at være tilstede, som er svært at sætte ord på.

Når jeg kom hjem fra en session, modtog jeg lydfiler med mindfulness øvelser, hvor jeg tænkte, hvad skal det gøre godt for.

Men jo, hold nu op, det blev hurtigt ret overbevisende.

Det havde en utrolig virkning på hele min krop, og ret hurtigt blev jeg afhængig af dem og ville bare have flere og flere lydfiler tilsendt.

Efter tre session skete der noget fantastisk.

Det under en meditation med coaching samtale, som ramte mig dybt i hjertet.

Fra da af gik det markant fremad.

Jeg begyndte at skælde mig selv mindre ud, flyttede fokus væk fra smerte og negative tanker, blev social, lyttede og blev bare så meget mere bevidst om at gøre noget godt for mig selv.

Jeg fik også en indre ro, som jeg ikke har mærket i mange år. Måske har jeg faktisk aldrig mærket den.

I mit job i dag bruger jeg mindfulness bevidst, når jeg mærker, at jeg er presset. Jeg tillader mig at holde hvil.

Jeg får ’tømt hovedet’.

Jeg bruger det umærkeligt, selv i de situationer, hvor der er andre til stede. Og det gør en kolossal forskel for mig, også i mit arbejdsliv.

Kombinationen af mindfulness og coaching er helt unik og har hjulpet mig i en grad, som ikke ingen af de samtaler, jeg har haft med psykologer, kunne.

Personligt kan jeg kun sige; Det virker, og det er for vildt.

Merethe Paludan, Kirkegårdsleder

Charlotte Fyllgraf

Jeg vil gerne fortælle om mit online-forløb ved Liselotte Ellegaard.

Jeg er enlig mor på pension pga. gigt. Jeg har et hjemmeboende barn med kronisk sygdom, som pga dette har en del problematikker som vi slås med i vores hverdag.

Jeg var kørt træt af sygehusbesøg, kamp med skole og systemet. Sad med en masse tanker og udviklede stress og angst. Jeg gik faktisk med nogle frygtelige tanker om, hvad livet egentlig var værd, når man hele tiden skal slås.

Jeg begyndte at lukke mig inde. Jeg turde ikke handle, så det gjorde jeg så på nettet. Jeg orkede heller ikke at gå i bad pga angsten. Jeg var langt nede.

Helt tilfældigt ser jeg Liselotte's annonce på Facebook og tænkte, ”tja det kan vel ikke skade at prøve det". Havde ingen forventninger og nok heller ikke helt troen på, at det virkede.

Jeg er normalt en person, der kan klare alt, men nu var energien brugt op.
Jeg har faktisk også svært ved at åbne mig for nye mennesker, men med Liselotte faldt det helt naturligt. Hun er fantastisk til at lytte, forstå og sparke en i den rigtige retning.

Jeg arbejdede med at komme ud af min frygt for at gå ud af min egen dør. At tro på mig selv igen, og vejen frem til at acceptere min angst og arbejde sammen med den i stedet for mod den, hvilket faktisk virker. Jeg er begyndt at sige til den, når den sjældent kommer forbi, at jeg takker for besøget, og jeg nok skal klare mig uden dens besøg"

Mine største resultater har været at komme ud af mit hjem igen og begynde i det små at handle, skal stadig ha en med mig, men hallo det er et kæmpe skridt. Før kunne jeg ikke en gang med nogen, og min angst bliver væk nu. Jeg fik også modet til at konfrontere den mand, jeg elsker af hele mit hjerte. Og faktisk få ham til at gøre noget ved det problem, han har, dette kan jeg ikke takke nok for.

Jeg vil på det varmeste til en hver tid anbefale Liselotte til en person, der har brug for det. Havde det ikke været for hende, (og, som Liselotte sikkert ville sige ”på grund af mig selv”), så havde jeg ikke været i live i dag. Så jeg vil råde alle til at springe ud i det. Og der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg altid vil vende tilbage, hvis jeg føler det går den forkerte vej.

Så som afslutning, vil jeg bare sige Liselotte, du er et fantastisk menneske og fantastisk dygtig. Kommer til at savne dig, for det er dejligt at få luftet lidt ud.

De kærligeste hilsner Lonnie

Lonnie Larsen, Sjælland

Helle Simonsen, Direktør, Simonsen Co

På baggrund af mange positive historier om virkningen af mindfulness havde jeg længe haft et ønske om at prøve det selv. Da jeg mødte Liselotte i mit netværk, var jeg hurtigt klar over, at det skulle være hos hende. Det jeg gerne ville have fokus på, var bedre nattesøvn, og hvis vi kunne få det passet ind, øget forretning i min virksomhed.

Nu har jeg haft 4 sessioner hos Liselotte og er ovenud begejstret. Liselotte er super dygtig til - via indledende spørgsmål - at zoome ind lige nøjagtigt på den vigtigste problemstilling. Jeg har både fået en række værktøjer til at forbedre min nattesøvn og nye vinkler og idéer til min virksomhed. Det er jeg meget glad for, og kan kun give Liselotte min bedste anbefaling

Helle Simonsen, Direktør, Simonsen Co

Mona Pedersen

Jeg har lidt af alvorlig søvnmangel og stress igennem mange år. Og har haft mange smerter i hjertet-  hovedpine-svimmelhed og højt blodtryk.
Derfor havde jeg brug for redskaber til, hvordan jeg skulle takle mine problemer.
Jeg var kommet derud, hvor det hele var lige meget. Jeg kunne ikke føle glæde ved noget som helst.
8 ugers forløbet ved Liselotte gjorde, at jeg hurtigt begyndte at føle glæde ved livet igen – at jeg kunne være i nuet - at det er ok at sige fra, og at jeg ikke kan redde hele verden.
Jeg får mere og mere søvn om natten nu. Og mine smerter i hjertet-svimmelhed og hovedpine er væk!
Jeg har også fået overblik og føler ikke stress. Jeg har også hjertet med i arbejde og privatlivet nu.
Jeg vil anbefale ALLE der har søvnproblemer eller andre UBALANCER I LIVET at tage et 8 ugers forløb ved Liselotte.
Liselotte er kompetent - utrolig behagelig og udstråler nærvær, interesse og indsigt – hun husker, hvad vi talte om de forrige gange.  Hun har også en dejlig humor, er afslappet og let at snakke.
Det virker både at arbejde med Liselotte på Skype og i hendes lokationer i Århus.

Mona Pedersen, Grindsted

Maria Petersen, Senior Ingeniør, RanbøllInden jeg startede på mindfulness-coaching forløbet, havde jeg en udfordring i og med, at mit parforhold var ved at køre i sort. Noget skulle der gøres uden at gå hver til sit. En anden udfordring var, at jeg altid har rigtig mange tanker, som er svære at holde styr på.
Forløbet hos Liselotte har fået mig til at mærke mig selv. Jeg er begyndt at føle igen og mærke efter, hvad jeg virkelig har lyst til. Og ikke lytte til de demotiverende tanker. Jeg ved nu, at jeg kan det, jeg har lyst til. En vigtig indsigt jeg fik var, at tanker er noget hjernen genererer, tanker er ikke den, vi er.
Liselottes evne til at forstå min situation og behov for guidning er unik. Det er positivt, at hun benytter forskellige teknikker ’ bl.a. guidningen til at få mig selv til at finde frem til løsningen og den personlige snak inden mindfulnessøvelsen.
Nu er mit parforhold kommet i balance igen. Og jeg har selv fået mere ro og energi. Jeg gør mange flere af de ting, som giver glæde, og jeg bruger de nye redskaber til at håndtere udfordringer i hverdagen.

Maria Petersen, Senior ingeniør, Ramboll

Rikke Daugaard, MAA, Hinnerup

Liselottes foredrag lærte mig, at det kan betale sig for effektiviteten i min arbejdsdag at bruge bare få minutter på at tage en mindfulness pause. Og at jeg på den måde også minimerer stress. Og så var det spændende at høre om teorien bag mindfulness - og det der sker i vores hjerne.
Jeg vil gerne bruge mindfulness til at få en rolig og stressfri arbejdsdag, så jeg kan bevare fokus.
Og føle generel velvære i hverdagen.
Det er super, at jeg kan udføre de forskellige øvelser hvor som helst og når som helst.
Det er jo en fleksibel, nem og effektiv måde at bevare overblikket på.
Jeg oplever Liselotte som professionel og jeg har tillid til, at hun ved hvad hun snakker om. Hun er ikke bare endnu en coach - Jeg kan mærke, at der er en solid teoretisk ballast bag.
Rikke Daugaard, Arkitekt MAA, Hinnerup

Lasse Chor, Stibo A/S Mindfulness lynkurset og træningen var en fantastisk oplevelse! Vi fik nogle yderst brugbare værktøjer, som blev præsenteret på en tilgængelig måde i et behageligt tempo. Alle deltagerne var efterfølgende dejligt afslappede - og flere af dem har allerede implementeret nogle af metoderne i deres dagligdag. Jeg kan varmt anbefale Liselottes mindfulness instruktion til alle!

Lasse Chor, Stibo A/S

Laila Kjær Matthiessen

Liselottes kursus ”Frigør Dit Arbejdsliv” gav mig en super oplevelse. Jeg har fået et bedre indblik ind i det, som jeg arbejder hen på i mit arbejdsliv, og det har styrket mig i troen på, at jeg er på rette vej. Jeg fik også udvidet mit netværk med dejlige ligesindede, og troen på mig selv er blevet endnu større.

Laila Kjær Matthiessen, Tidligere bankassistent, Kruså

Dorthe Kristiansen, Projekt logistikmedarbejder

Jeg var positiv indstillet overfor mindfulness, inden jeg startede i 8 ugers forløbet, men var også lidt skeptisk. 
Jeg havde behov for at få ro i mine alt for ofte negative tanker. Jeg vågnede ofte tidligt om morgenen, hvor tankerne begyndte at køre i hovedet på mig.  Jeg følte mig stresset og en situation på mit arbejde fik bægeret til at flyde over.
Jeg har nu fået meget mere ro i mine tanker og i min krop.  Jeg er blevet gladere og har fået styr på min arbejdssituation igen.  Jeg kan bedre læne mig tilbage i stolen, engagere mig og se det hele lidt på afstand
Meditationsøvelserne på audio hvor man går ind i sig selv virker rigtig afslappende og kan bruges hjemme. Det er rigtig godt at det er din stemme som er på audioerne.
Du er en meget tillidsvækkende og engageret person og er samtidig utrolig god til at vise din begejstring, når noget har flyttet sig.
Jeg har allerede anbefalet dit mindfulness-coaching forløb til 2 veninder, som tumler med mange af de samme ting, som jeg gjorde. Alle deres spørgsmål har gjort mig endnu mere bevidst om de ting, jeg har lært af det.

Dorthe Kristiansen, Projekt logistik medarbejder, Ry

Michael Falkner Walther, Revisor

Tak for et godt mindfulness foredrag.
Jeg synes, det var en rigtig god øvelse, jeg fik med hjem.
Jeg føler mig stadig meget afslappet i kroppen efter øvelsen "Rens Nuet", og jeg påtænker at bruge den aktivt i min hverdag, nu hvor jeg også har fået den på audio.

Michael Falker Walther, revisor, cand.merc.aud., Partner Revision

Jens Holdt var deltager på mindfulnesshold hos NTOMindfulness skal for mig helst være på det lavpraktiske plan, så jeg kan anvende det i dagligdagen og høste frugten deraf. Jeg vil gerne bruge Mindfulness til at kunne være mere nærværende og tilstede i nuet samt at lære at kunne få tanker til at "flyde igennem" uden at de "sætter sig", fx når man har en de dage, hvor alting driller og har flere negative tanker end positive.
Efter Mindfulsolutions introduktionskursus på vores arbejdsplads, er vi i princippet blevet klædt på til selv at lave et Mindfulness forløb, for vi har fået værktøjer og viden til at implementere det i hverdag og på jobbet. Jeg tror dog, det er de færreste - inkl. mig selv – der i starten er i stand til at holde fast i træningen. Jeg tror, man skal vælge opfølgningen også, et 6-8 ugers forløb, hvor vi bliver fulgt og holdt oppe af mindfulness-coachen. Jeg vil anbefale et mindfulness-kursus ved Mindfulsolutions til enhver, jeg kommer til at tale om emnet med.
Jens Holdt, Marketing, IT og Kvalitet, Nordtec-Optomatic A/S, Ikast

Jill Hendrickson, USA

My mindfulness coaching session with Liselotte Ellegard was fantastic! She totally helped me move out of the overwhelm I was feeling this week around getting everything done in my business and to just get present instead of spinning in my head.
I was feeling stressed because I've had a very busy week and have been scrambling to get my things done. Liselotte broke things down so that I could focus just on what really needs to get done this week. Once I saw that I began to feel more calm.
She also had some very good ideas about how I can be promoting what I do and lining up sessions even without the website being done. She reminded me of how to connect, especially when I feel I don't have time, is actually the most effective thing to do and saves the most time and keeps me from going into overwhelm. Not that I don't know this, but I tend to forget it when I'm stressed! Thank you so much for a wonderful session, Liselotte!

Jill Hendrickson, Business owner, US

Pernille SederbergInden jeg deltog i Liselottes lederworkshop var jeg en anelse skeptisk - faktisk tænkte jeg, at mindfulness ikke var noget for mig. Men efter Liselottes kyndige introduktion og guidning gennem teori og øvelser er jeg blevet klogere. Først og fremmest var Liselottes instruktion tryg og behagelig. Derudover har jeg fået konkrete redskaber til at være mere skarp og fokuseret samt mere tilstedeværende, hvilket jeg kan bruge i mit arbejde som selvstændig konsulent. Jeg vil anbefale Liselottes mindfulness-kursus til andre ledere og selvstændige - det styrker både fokus og præstation.

Pernille Sederberg, Leder, Akomm, Brønshøj

Camilla Zink GammelgaardI min søgen efter én, der kunne formidle mindfulness på en konstruktiv måde, fandt jeg Liselottes hjemmeside, som tiltalte mig. Jeg var overbevist om, at Liselotte ville kunne formidle til min målgruppe på en hensigtsmæssig måde.
Liselotte er yderst empatisk og forstående, og fornemmer hurtigt hvilket behov man har. Liselotte er derudover serviceminded og formår at skabe en behagelig kunderelation.
Jeg efterspurgte redskaber til en sammensat personalegruppe med store personalemæssige udfordringer, såsom stor personaleudskiftning, mange langtidssygemeldinger og stor omstillingsparathed i opgavehåndteringen.
Jeg lærte på kurset, at man rent faktisk kan gøre noget selv – meditere/benytte øvelser, der bedrer sin tilstand og evner (både hjemme og på job). At man kan ændre på tingene, hvis man ikke trives.
Indholdet svarede til det behov personalegruppen havde på baggrund af interviews gennemført forud for kurset. Det var super godt med øvelserne!
Jeg vil anbefale Liselotte fra MindfulSolutions til alle i mit netværk, der måtte føle ubalance i livet på den ene eller anden måde.

Camilla Zink Gammelgaard, Sundhedsfaglig konsulent, Region Sjælland

Christian Wetterstein Pedersen, Lægehuset RandlevVi har i vores lægepraksis haft fornøjelsen af to retræte dage på et pragtfuldt konferencecenter tæt på Juelsminde. Vi havde tilmeldt os et mindfulness-kursus sammen med Liselotte fra MindfulSolutions. Det var svært at definere forventningerne før kurset, men efterfølgende kan vi alle bevidne, at det blev en fantastisk dag.

Timerne var dels en meget flot introduktion til mindfulness, og dels forslag til øvelser, som vi alle kan bruge i en travl og til tider yderst stresset og presset hverdag .Og som flere af os allerede nu bruger. Vi fik både en teoretisk og videnskabelig gennemgang af teknikken samt tankerne bag, samt et antal øvelser, der blev mere og mere avancerede, som tiden skred frem. Men ikke mere, end at vi alle sagtens kunne være med.
Jeg kan derfor varmt anbefale Liselotte Ellegaard som mediator i mindfulness, og jeg stiller gerne op som reference person.

Christian Wetterstein Pedersen, Praktiserende læge, Odder

Hanne BaloLiselotte Ellegaard har ad flere omgange udbudt ’Mindfulness’ på flere niveauer i AOF Midtjylland’s interne akademi.
AOF Midtjylland har afdelinger i hele regionen og har ca. 100 ansatte medarbejdere -  primært undervisere, administrativt personale og ledere, som alle bliver tilbudt efteruddannelseskurser gennem det interne akademi.
I AOF Midtjyllands interne akademi udbydes mange fagspecifikke ’hårde’ kurser, men vi oplever også et stort behov for de ’blødere’ områder i retning af personlig udvikling, mere  trivsel på arbejdspladsen, stressforebyggelse m.m., - det er her Liselotte Ellegårds tilbud har været relevant.
Der er kommet mange positive tilbagemeldinger på Liselottes kurser – bl.a. har rigtigt mange deltagere på ’Mindfulness 1-forløbet’ udtrykt ønske om at etablere et forløb i Mindfulness 2, hvilket er blevet gennemført.
På mindfulness 1 har AOF’s medarbejdere fået  redskaber til at få kontrol over arbejdsdagen. Flere administrative medarbejdere og undervisere har meldt tilbage, at det virker i dagligdagen og på jobbet at bruge de øvelser, som de har lært på kurset.
På mindfulness 2 har vore medarbejdere fået nye redskaber i forhold til prioriteringer og planlægning af arbejdet. Og desuden blevet introduceret i hvordan de selv kan formidle mindfulness videre. Jeg oplever samarbejdet med Liselotte som konstruktivt og uproblematisk. Hun er let at komme i kontakt med, hurtig til at vende tilbage, lydhør og fleksibel i forhold til ændringer.
Jeg kan bestemt anbefale Liselotte som samarbejdspartner.

Hanne Balo, Leder, AOF Silkeborg-Viborg

Carlota del Ponzo

In the mindfulness-coaching with Liselotte I was looking to add presence to my day to day work and life and most importantly, improve my ability to receive (compliments, feedback, money…)
I was doing and working a lot, but sometimes felt like I was juggling too many things, rushing through everything and not taking good care of the things that really mattered to me. I was not receiving the positive things, compliments and feedback.
Liselotte guided me and helped me to fully experience and receive the wonderful words and compliments clients had shared with me. Even if I had heard them before, only when doing the work with Liselotte was I able to fully integrate them and really FEEL the gratefulness.
After the sessions I felt empowered to take care of the things I had to do, I felt very present and calm and I felt open to receive the all the good things that people were saying to me, instead of reflecting them back.
Liselottes has an easy, simple and yet powerful approach to get out of stress, worrying, spinning… And into the great ability to opening to the beautiful things life has to offer.
ANYONE who wants to get their true energy and satisfaction back, and that want to create results from within, not from external sources can benefit from Liselottes mindfulness-coaching.
Carlota Del Pozo, Spain
Previously working in Kellogs, now self employed

Ernst Emil Jensen, JobkonsortietJeg har deltaget på Liselottes workshop mindful ledelse. Liselotte har en yderst professionel tilgang til mindfulness, et fagligt højt vidensniveau og en fed humoristisk tilgang. Hun er god til at skabe klare rammer uden at styre deltagerne i en bestemt retning. Hun gør tilgangen til mindfulness let og samtidig udstråler hun energi.
Liselotte skaber desuden god energi imellem deltagerne og er meget opmærksom på den enkelte deltager. Hun har en god stærk stemme under de forskellige øvelser, det giver på samme tid sikkerhed og frihed. Hendes uhøjtidelige tilgang er totalt befriende. Hun vækker nysgerrigheden for det næste skridt.

For mig som leder kan mindfulness især bruges personligt til at tømme hovedet for tanker - for at være nærværende i mødet med personale, samarbejdspartnere og netværk (kaldet konkollegaer).
Nærværet giver bedre resultater og større grad af tilfredshed hos de nævnte parter. Øvelserne giver rum til at komme i ro, at blive total nærværende, tid og sted forsvinder, og det giver kroppen hvile og en ny energifornemmelse. Især øvelsen hvor hovedet blev total tømt for tanker og der nærmest opstår en "kamp" for at få en ny tanke.......... fantastisk oplevelse.

Jeg vil klart anbefale Liselotte som mindfulness-instruktør, underviser og coach.
Ernst Jensen, Centerchef, Revacenter Trollesbro, Hillerød

Karen HasseriisP.gr.a. alvorlig stress, hvor jeg måtte foretage et brancheskifte, har det været ... livsnødvendigt for mig at bruge mindfulness til vir-ke-lig at fastholde og konsolidere en varig forandring og ikke bare det - også underbygge og løfte en ny personlig og faglig udvikling. Det var det der skete i 1:1 mindfulness-forløbet  hos Liselotte.
Når man bliver ramt af sygdom og hører, at det også kan være en gave, kan det være den største provokation. Ikke desto mindre var det virkelig det, der skete. Min sygemelding blev en gave. Mindfulness på så dyb og helende en måde, har uden tvivl forkortet min sygdomsperiode markant, og sat en sand spiral af vedvarende energi igang.
Jeg er hos Liselotte i dén grad blevet udfordret, på en måde jeg faktisk har længtes efter, så gamle handlemønstre, der ikke længere var brugbare, eller direkte spændte ben, blev opløst og forsvandt bogstavelig talt som dug for solen.
Liselotte har været helt unik til at lade de sår, der skulle hele, få tid, og vide hvornår hun kan udfordre og hvornår man har brug for et helle. Hun evner desuden at bruge metoderne på en helt igennem naturlig og "ikke-metodisk" måde.
Da jeg senere deltog i et mindfulness kursus hos Liselotte, fik jeg udover solid teori og brugbare øvelser, også et overflødighedshorn af varme og nærvær, kombineret med den vildeste humor - jeg griner stadig! :-)
Jeg har i den grad mærket, at Liselotte er ægte og at den måde hun arbejder på, er professionel på en helt særlig autentisk måde. Hendes intuition for hvad det virkelig handler om, er en blodhund værdig.
- Kan ikke komme i tanker om hvem jeg ikke skulle anbefale Liselotte til !!!
Karen Kirstine Hasseriis

Sygeplejerske og PD i psykologi 

Mindfulness-coach, www.flowmaker.dk

Jola Tyson, Entrepreneur, Scotland

I am so glad and thankful to Liselotte Ellegård who helped me to break free from old beliefs that were holding me back. I had a few MAJOR aha moments during our session and I feel so much lighter. The biggest gift was the actual EXPERIENCE that my old beliefs are not true – Liselotte guided me through that process. A real blessing you are Liselotte. Thank you

Jola Tyson, Entrepreneur, Scotland

Thomas Freese Carlsen, HöjskolenDKLiselotte er tilknyttet vores højskole som underviser i emnerne coaching og mindfulness og har bla. undervist en stor flok højskoleelever på modulet Personlig Udvikling på Dansk Vestindien. Hun løste opgaven til absolut topkarakter og fik bragende god feedback fra eleverne. Jeg kender hende som et rummeligt, bredt favnende, fagligt kompetent, inddragende, nysgerrigt og engageret menneske, og jeg glæder mig oprigtigt til at arbejde sammen med hende igen.

Thomas F. Carlsen - Projektchef & Medejer af HÖJSKOLENDK

Ulla Lindholm Pedersen

Mindfulness-forløbet med MindfulSolutions, har gjort mig stressfri. Jeg er blevet fri af alle mulige symptomer, som jeg igennem mange år har lidt af, fx pressen for tindingerne, vejrtrækningsproblemer, høj puls og en konstant indre uro. Jeg er blevet meget mere afslappet og kan nu bedre være i nuet, hvilket har været med til at give mig et helt nyt arbejdsliv.
Ulla Pedersen, Tidligere socialrådgiver - nu mentor i Århus Kommune

Edward Adabor

After the sessions with Liselotte I felt like a huge burden has been lifted off my shoulder, this has helped me to become more productive in my work life, and as well much happier with my job and business growth.
I learned in the sessions with Liselotte how to communicate my company mission and visions to my customers. Been an internet ecomerce startup posed a lot of challenges to me at the beginning. Epercially with customer relationship  management. Also there was the constant fear of not having the right contigency plans in place, if my business grows too fast for me to handle.
This problem was starting to wear me down and it was having a lot of negative effect on my daily activities. It became very difficult to focus on the critical aspects of developing my company, due to increasing work load and not being able to keep pace with them.

So I felt frustrated.

The  session with Liselotte gave me more clarity, about how to navigate those issues, for example by outsourcing those aspect of the business to do with customer relationship which frees up time for me to focus more on the critical issues relating to the company and also time for the family.

Edward Adabour, Business owner, Denmark and Nigeria

Marie Elving StoklundJeg har fået redskaber til at ændre de ting jeg længe gerne har villet ændre, men ikke har turdet og kunnet.
Kurset har givet mig klarhed, overblik og inspiration. Der var en god afveksling i indholdet og formen, teori kontra praksis. Du har en god stemme, ikke monoton, god retorik.
Jeg vil særligt bruge kurset til at håndtere generel stress på arbejdspladsen. Jeg vil anbefale mindfulness til alle!
Marie Elving Stoklund, Sekretær, Middelfart

Jenev Cadell

I know in my head and as a psychologist the importance of mindfulness and have worked explicitly with clients on this topic over the years. Yet, admittedly, I have struggled with actually implementing the tools I have taught to others.  That's where Liselotte came in.  Her support, guidance and expertise in this area helped me use mindfulness exactly in the way that I desired: To receive more harmony within myself and within areas of my business that were particularly challenging for me.  Liselotte's flexibility, presence, humor and brilliance helped me reach breakthroughs and realizations I otherwise would have missed. She helped me in ways I never even anticipated were possible.  If anyone is considering signing up to work with her, DO IT NOW! She is phenomenal. 

Dr Jenev Caddell, The Successful Business Owner's Relationship Coach, Boston

www.mybestrelationship.com

Jette RasmussenDet er nu ca. 4 uger siden, at jeg var på det første mindfulness kursus hos Liselotte. Jeg har oplevet Liselotte som en meget kompetent person, med en meget stor indlevelses evne i andre mennesker. Det har for mig betydet, at jeg hurtigt følte mig godt tilpas. Liselotte har sine proff. referencer i orden som udløste en stor tryghed.
Mindfulness er et godt redskab, som kan kombineres med andre personlige læringsprocesser.
Mindfulness-kurset fik mig til at sætte jeg mig ned og lave et eftersyn og en plan for mit arbejdsliv.....det har gjort, at jeg har fået mere luft i min kalender og har fået pause i hjernen....Det har medført mindre træthed og bedre koncentration.....og mere overskud.
Jette Ørum Rasmussen, Virksomhedskonsulent i Trivselsgruppen, Silkeborg

Jytte Snog NielsenJeg har tænkt i flere år på at tage et kursus i mindfulness, uden at få mig taget sammen til det.

Jeg sidder som frontmedarbejder og har samtidig tunge administrative opgaver, de to ting passer ikke helt sammen. Jeg håber på, at mindfulness kan give mig noget overskud og en indre ro. Jeg synes jeg kan mærke at det virker.

Det var nogle gode øvelser vi fik præsenteret på kurset. Det, jeg har brugt dagligt siden, er åndedrætsøvelsen, og at mærke efter ”hvordan har jeg det lige nu”, og så handle derefter.

Jeg er også i gang med at læse en af de anbefalede bøger

Jytte Snog Nielsen, Administrativ medarbejder, AOF Århus

Barbara Fedors, USA

Liselotte the experience I had in our session this morning really supported me to bring out a focus more deeply. The honing in to a very specific focus has lightened and widened the path I am on. Feels great! With much gratitude.

Barbara Fedors, health coach, Minnesota

Erik Madsen Greve, WebmasterJeg var til foredrag med Liselotte Ellegård på Center for Sundhed og Bevidsthed, og det gav både stof til eftertanke og enkle øvelser til at komme i gang med.
Jeg tror, at mindfulness er vejen frem for mig og mange andre.

Erik Madsen Greve, Webmaster, Ry

Lis Kimose, AOFLiselotte er en dygtig og nærværende instruktør, der med høj faglighed, integritet og humoristisk sans skaber trygge læringsrammer for sine kursister. Mindfulness er et fantastisk - og forholdsvis simpelt redskab til at skabe mere nærvær og indre ro. Jeg har endelig fundet nogle brugbare redskaber til meditation og glæder mig til at lære mere. Mine kolleger var også meget tilfredse med kurset.
Lis Kidmose, Ordblinde Underviser, AOF

Mette NeeleJeg vil anbefale mindfulness hos MindfulSolutions for alle, som føler stress og er overbebyrdet i hverdagen. Men man behøver absolut ikke at være nået "så langt ud", at stressen har overtaget. Kurset har konkret givet mig flere øvelser til brug i hverdagen. Det var dejligt at prøve øvelserne, selvom jeg ikke kunne lide den ene af dem. Men det gode er, at man vælger dem, som virker på en selv!
Jeg tror helt klart, at det vil hjælpe at tage nogle mindfulness pauser i hverdagen. Jeg har rigtig mange opgaver og bolde i luften ad gangen, så jeg skal ligesom fokusere, løse opgaven og så afslutte. En pause mellem hver vil hjælpe mig. Liselotte havde en utrolig rolig og ærlig udstråling. Ros til den personlighed.
Mette Neele, Sekretær, Fanøsund

Margaret De Bethlen, LondonI often have trouble connecting with my real feelings about issues that matter to me, and this can be very confusing and disturbing for me.  I found myself pondering on one of these issues, which Liselotte helped me with.
Before Liselotte mindfully talked me through I felt like it would be very problematic to get to the bottom of what I really felt and therefore how to move forwards, so I thought that perhaps there was no solution - yet I couldn't let the matter go in my mind. Liselotte helped me to move through layers of confusion to the heart of the matter quickly and easily.
She has great sensitivity, which enables her to empathise very deeply.  However she is also strong enough to persevere through any blocks.  She also is extremely honest and has a great sense of humour.  When you work with Liselotte it is obvious that she is 100% committed to your wellbeing.
Liselotte is someone who walks her talk.  There is probably nothing that she teaches or recommends to others that she has not implemented in her own life.  Also she is a great lover of both people and freedom and therefore truly loves to empower others.  This means that she is easy to trust and high ethics come naturally to her.
I would really recommend Liselotte to anybody, I feel that whoever has the possibility to work with her is very fortunate.

Margaret de Bethlen, Hospital Assistance, London

Jutta Dobler, Tyskland

Working with Liselotte was tremendously helpful!
I contacted her because I was spinning in my business. My business was expanding and instead of enjoying that, I went into overwhelm and felt stressed instead of productive.
Through working with Liselotte, I got out of spinning mode and into a feeling of connectedness and trust. Now I feel so much more clear and peaceful.
Liselotte helped me with concrete steps to take in my marketing. She also gave me invaluable feedback on the way I conduct sales conversations.
Because of our work together, I now actually enjoy doing sales calls, not something I would have ever thought possible!
After coaching with Liselotte, I feel much better equipped to deal with the day-to-day challenges in my business in a calm and connected way, and I can recommend working with her to everybody who has too much on their plates.
Liselotte's approach is practical and real, and at the same time she is able to take her clients really deep and make them feel safe. She is fearless as well as competent!

Jutta Dobler, Entrepreneur, Germany

 

 

Claus Markvard, HöjskolendkSom leder og ejer af virksomheden HÖJSKOLENDK har jeg haft den fornøjelse at igangsætte et professionelt samarbejde med Liselotte Ellegård. Liselotte har stået for mindfulness- og coachingundervisning på 3-ugers modulet ”Personlig Udvikling” på US VIRGIN ISLANDS. HÖJSKOLENDK har givet Liselotte den opgave fra bunden at udvikle og skabe dette modul.
Det har været med stor tilfredshed og glæde for vore deltagere (og undertegnede) at følge Liselottes undervisning, som blev gennemført på en inspirerende, levende og professionel måde.
Liselotte formår at komme i kontakt med deltagerne på en måde, der vækker deres nysgerrighed i kraft af hendes naturlighed, autenticitet og engagement.
Liselotte formår desuden den svære kunst at forene teoretisk viden med praktisk og spændende formidling. Hun er et menneske, der professionelt og personligt formår at bringe det bedste frem i andre.
Liselotte er blevet hyret til tilbagevendende at gennemføre vores 3-ugers undervisningsforløb med mindfulness og coaching på vore udlandsdestinationer.
Hvad enten det er til enkeltpersoner, grupper, jobcentre eller små som store virksomheder, kan jeg kun på det varmeste anbefale Liselotte som mindfulness-konsulent og coach.

Claus Marquart, direktør Höjskolendk

Susanne WillemoesJeg har gjort mange forsøg på at meditere, men hver gang givet op, fordi jeg ikke kunne udelukke tankerne. Det har stresset mig, fordi utilfredsheden over, at jeg ikke kunne finde ud af det, var stor, når nu jeg følte, jeg havde brug for det. På Liselottes mindfulness-workshop var det en stor lettelse for mig at høre, at det er helt almindeligt, at tankerne kommer. Det gør de hos alle. Tricket består så bare i at lade dem passere. Og det var faktisk ikke så svært.

Susanne Willemoes, Viborg Kommune

Torben DreierLiselotte fungerer som underviser i mindfulness og selvcoaching på Gimle Daghøjskole. Liselotte er en vellidt underviser, som nyder stor anerkendelse hos kursisterne. Liselotte er en uundværlig del af teamet på afklaringsforløbet Jobcoaching, Samtaleterapi og Virksomhedspraktik på Gimle Daghøjskole. Med sin tilgang, som er problemløsende, resultatorienteret og omsorgsfuld, bidrager hun til teamets helhed og udvikling. Liselotte kombinerer desuden mindfulness med funktionen coach og samtaleterapeut og formår med sin viden, ekspertise og ikke mindst store menneskelighed, at skabe afklaring for og med borgerne, der deltager i afklaringsforløb hos os. På professionel vis og med flair for det lovmæssige stof, har Liselotte kontakt til sagsbehandlere, behandlere og arbejdsgivere, forestår møder og samtaler.

Torben Dreier, leder, FO

Celinah Jakobsen

Jeg havde brug for hjælp og støtte i forhold til arbejdsliv. Tidligere har jeg haft mange dårlige oplevelser blandt andet med præstationsangst og angst for at tage ansvar og gøre noget forkert. Jeg har tidligere gået hos Liselotte som blandt andet gav mig coaching i forhold til, hvilken uddannelse jeg skulle vælge. Efter jeg havde været der, var jeg ikke i tvivl om uddannelse, for jeg blev guidet ind til at mærke i kroppen og i hjertet, hvad der var det rigtige for mig. Den oplevelse glemmer jeg aldrig, og det var det, der fik mig til at vælge Liselotte igen.

Jeg har fået hjælp til at arbejde uden at der er angst forbundet med det. Jeg kom derhen hvor jeg kunne have mit hjerte med i det jeg gjorde og jeg fik redskaber til at bevare en dyb kontakt med mig selv, så det blev en glæde og meningsfyldt oplevelse.

Jeg oplever at jeg er et helt andet sted nu. Jeg har fået redskaber til at håndtere min angst for at arbejde og jeg har fået større indsigt i mig selv og mine mønstre i forhold til at være i tætte relationer. På den måde får jeg mulighed for at handle anderledes.
Jeg ved nu, at hvis jeg har hjertet med i det jeg gør og kan se et højere formål med det, så forsvinder min angst og erstattes med glæde og energi.
Jeg kan lide Liselottes måde at arbejde på, fordi hun inddrager mange forskellige elementer i coachingen. At der er lethed, glæde og humor samtidig med at vi arbejder med ting der kan være svære og smertefulde. Det er også en styrke, at der er tid til at være stille og bare være med det der er.

Jeg har været meget tilfreds med forløbet, og jeg tænker mange kunne bruge det. I princippet kan du komme med en hvilken som helst problematik.

Celinah Jakobsen

Sidsel Jæger, Studerende

Mindfulness hos Liselotte! Til at starte med, var jeg en smule skeptisk, og synes det lød lidt for godt til at være sandt, men jeg var open-minded, og ville gerne prøve det. Jeg har aldrig prøvet noget så behageligt, og overvældende på samme tid. Jeg følte en større kontakt med mig selv, og større indsigt i mig selv. Jeg fik så stor indsigt i mig selv. Og jeg kom selvfølgelig hos Liselotte flere gange, og bruger det jeg lærte tid i min hverdag. Jeg bruger det til at stresse af, til at få mine tanker på plads, til alle de forskellige ting, som kan gå mig på i hverdagen. Det mindfulness jeg lærte af Liselotte, det har gjort så jeg har lært mig selv bedre at kende, og jeg kan bruge det til, at få overskud i hverdagen, på alle punkter.

Sidsel Jæger, Studerende

Trine Dau Larsen,  MindstairsVi kan fra Mindstairs varmt anbefale Liselotte som underviser og supervisor i Mindfulness. Hun er yderst kompetent, nærværende, forstår at lytte til deltagerne og kan let tilpasse sit kursusindhold ud fra de behov, der opstår i undervisningssituationen. Det er et stor plus, at hun har denne tilpasningsevne, og det er fordi, hun er så velbevandret inden for temaet Mindfulness. Det er også grunden til, at vi har indgået yderligere samarbejdsaftaler om mindfulness for pædagogiske ledere og jobcentrenes borgere.
Trine Dau Larsen, ejer af Mindstairs

Surya Turner, England

Thank you for this and for the fabulous session yesterday. As a result of your support and great questions I have now committed to doing a short video and thereby taking a crucial step towards overcoming long term visibility.

Surya Turner, Professional Leadership developer, UK

Hadeel Kadi

I came to Liselotte seeking integration of two aspects of my life the separation of which has been keeping me small in my life and work. She was able to guide me masterfully through a powerful integration process that left me more at peace and gave me the momentum to move forward in my life and work. I am blessed to have had this experience with you Liselotte. Thank you.

Hadeel Kadi, Health Coach, Dubai

Anette-SondrupLiselotte’s mindfulness-kursus er fantastisk! Det var lige, hvad jeg håbede på og lidt til. Jeg er meget i fortid og fremtid, og det at give slip er en udfordring for mig. Så jeg håbede på hjælp til at være mere i Nuet, og til at give slip. Det fik jeg indfriet med mere til.

1)Åndedrætsøvelsen  - som vi blandt andet fik som lydfil med Liselottes behagelige stemme på.

2) Følelsen af at alt er ok/accept af situationen.

Samtidig ønskede jeg teori om Mindfulness, da jeg ikke vidste ret meget om det. Dette ønske fik jeg også til fulde indfriet. Endelig har vi fået et link, med kurset på, så vi i princippet kan tage kurset igen og igen som selvstudie. Når jeg er færdig med at fordøje dette kursus, skal jeg på Mindfulness 2. Liselotte er et dejligt menneske, og jeg vil anbefale kurset til alle, der er stressede, trætte, ikke til stede osv.
Anette Sondrup Pedersen, Praktikant, House Of Textiles, Viborg

Britt RassingJeg har haft meget glæde af dine mindfulness-lydfiler: bodyscan - åndedræt – og sanse-øvelsen. Jeg bruger dem næsten hver dag via min i-phone, men da jeg var i sommerhus, kunne jeg ikke komme ind på dem via min i-phone (som jeg ellers plejer). DET kan jeg tydeligt mærke nu. Jeg savner helt vildt de dejlige øjeblikke.
Jeg er nok blevet "afhængig", og jeg vil gerne med på det 8 ugers kursus.

Britt Rassing

Bodil SkorstensgårdTak for en god kursusdag. Dejligt at opleve, at du forberedte dig til dagen med det udsendte interveiw/spørgeskema, så du på forhånd kendte til vores arbejdssituationer. På en meget jordnær og ligeværdig måde fik du formidlet mindfulnessens betydning for hjernen, vigtigheden af at arbejde med selv og kende til mindfulness-princippet om at være ikke- dømmende. Vi var igennem flere øvelser, så alle blev klar over hvad mindfulness er. For mit eget vedkommende var der en ting som ”slog hårdt”: Der går 15 minutter efter en forstyrrelse, inden man er fuld koncentreret  på samme niveau om sin arbejdsopgave igen. Det er jo totalt uhyggeligt, hvis der ikke går 15 minutter mellem forstyrrelserne! Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil få stor gavn af mindfulness, og det er straks efter kurset blevet implementeret i min hverdag. Jeg glæder mig til at få større indre ro, mere energi og motivation, komme ud af stress-følelser, blive mere fokuseret og effektiv.
Tak for din store imødekommenhed.
Venlig hilsen
Bodil Skorstengaard, sekretær, Hinnerup

Jeg ønskede nogle værktøjer til at bearbejde mig selv i længerevarende stress-perioder, og det har jeg så afgjort fået gennem de mindfulness-øvelser og sessioner, som jeg har fået hos dig!!!
Det er meget længe siden, jeg har haft det så godt, som jeg har det nu: mit blodtryk er som en ung mands og jeg er meget bevidst om at undgå (længerevarende) arbejdssituationer, som kan gøre mig stresset.
Det bedste er dog at vide, at såfremt jeg føler mig presset eller stresset, så skal jeg blot sætte mig i en stol, lukke øjnene og starte en mindfulness-øvelse, så bliver jeg afslappet og tingene begynder at gå den rigtige vej.
Jeg tror jeg ville anbefale enhver anspændt, stresset og arbejdspresset person at gå ind i et mindfulness-forløb, for det har jeg især haft glæde af, fordi øvelserne fik mine tanker til at forsvinde og jeg blev "tanketom" og dermed slappede af!!!!
Jeg har også oplevet dig som en særdeles kompetent vejleder udi mindfulness-øvelser og stress-coach, også fordi du er en meget positiv lytter.
Jeg synes det går rigtig fint nu, og jeg arbejder fra mandag på 28 timer om ugen.

Franz Horvath, Politibetjent, Århus Politi

Jeg synes, det var et godt mindfulness-kursus, vi havde i firmaet med MindfulSolutions. Jeg har tidligere deltaget i andre kurser om andre emner lige efter arbejde. Der har jeg ofte følt, at der gik nogen tid, inden jeg "faldt ned" og kunne koncentrere mig om det aktuelle emne. Sådan var det ikke her. Jeg kunne sagtens have brugt længere tid hver gang, det var som om tiden fløj og jeg blev overrasket, når det var gå-hjem-tid. Det var utroligt, som jeg fuldstændig kunne koble af, at tankerne ikke satte sig og blev ved med at kværne rundt i hovedet. En dejlig følelse.

Anna Østergård, Intern salg, Kvadrat A/S

Da jeg kørte hjem efter din mindfulness-workshop for ledere, var jeg fuldstændig fyldt med energi. Det var sådan en lærerig og inspirerende dag, og jeg kunne ikke vente med at fortælle det videre. Du er utrolig god til at formidle mindfulness-stoffet og vende situationerne, så du får alle med. Alle mindfulness-øvelserne har givet mig masser af stof til eftertanke, som skal omsættes til handling. Jeg håber meget, at vi får flettet mindfulness ind i vores dagligdag, da jeg tror, mange af mine kollegaer ville have utrolig godt af at få tingene sat i perspektiv.

Maria Oldenbjerg, leder Radisson Blu

Jeg var ramt af stress for ca. 3/4 år siden og er desuden et menneske med ret meget energi, så jeg var blevet anbefalet mindfulness for at 'træne i at drosle ned' mentalt og fysisk.
Kurset skulle give mig dét værktøj, som jeg netop selv kan bruge derhjemme uden at være afhængig af andre, så jeg kan træne den mentale 'ro og væren i nuet' uden tankemylder. Jeg ER og bliver et menneske, der har mange ting igang, så et værktøj til at 'tæmme' tankemylder. 1 dags mindfulness-kurset i forgårs gav mig troen på, at jeg her har fundet et værktøj, som (når jeg implementerer det derhjemme) kan være en stor hjælp - men også inspiration .
En afgørende ting, jeg fik med er at mindfulness er decideret TRÆNING i at nå til en stærkere 'styring' af den mentale ro. Og at det rent faktisk kan lade sig gøre på ret kort tid (som vi oplevede i nogle af dine øvelser) at 'falde helt ind i roen'. At du har talent for at undervise, Liselotte (læs også = du er erfaren ). Du har variation i tonefald, skift mellem seriøsitet og munterhed/jokes. Du holder derfor folks opmærksomhed fanget. Og så er du god til at forklare tingene på 'godt dansk' uden at bruge alt for mange fagudtryk og svære ord, som kan være svære for enkelte i forsamlingen at forholde sig til.
Som gruppe undervisning: Ville jeg anbefale at vores chefgruppe ville udbyde dette til os medarbejdere.
Individuelt: Ville jeg anbefale det til andre stressramte. Jeg kan lidt fortryde, at jeg ikke fik noget mindfulness ind over, da jeg var stress ramt sidste år

Tina Jakobsen, Koordinator, Caljan Hasselager

Vi har fra deltagerne på Liselotte Ellegårds Mindfulness-workshop, AOF Silkeborg, udelukkende modtaget positiv feed-back, både hvad angår Liselottes faglighed, professionalisme, evne til at planlægge og samt hendes person generelt. Som samarbejdspartner har vi også oplevet Liselotte som en positiv og samarbejdsvillig person og har derfor også trygt lavet aftaler om flere lignende kurser i fremtiden.

Hanne Balo, aftenskoleleder AOF Silkeborg

FOF Favrskov har et meget fint samarbejde med Liselotte Ellegård. Jeg kan medgive Liselotte min bedste anbefaling. Vi har samarbejdet omkring kurser i mindfulness og særligt sensitive mennesker i 2010. Vi planlægger kurser igen for 2011 og 2012. Jeg har modtaget stor ros til Liselotte fra kursister, så det er mit indtryk, at kursisterne er særdeles glade for Liselottes velforberedte og veltilrettelagt undervisninger. Desuden forstår Liselotte med sit venlige væsen at skabe et godt miljø i timerne.

Birgitte Møller, forstander FOF Favrskov

 

 

Jeg har haft den fornøjelse at samarbejde med mindfulness-konsulent og coach Liselotte Ellegård fra mindfulsolutions.dk. Liselotte er et utroligt behageligt menneske, som udstråler nærvær, interesse og indsigt i det enkelte menneske. Liselotte bestrider store faglige kompetencer indenfor mindfulness, coaching og samtaleterapi. Hun er opmærksom og rigtig god til at skabe lige netop det rum og den tryghed, den enkelte har behov for, hvilket betyder, at mennesker opnår en positiv udvikling i forhold til deres udgangspunkt - uanset om det handler om at finde et bedre job eller problemet handler om stress, depression eller angst. Liselotte går til mennesker med åbent sind og professionalisme, og man er ikke i tvivl om, at hun tager sine omgivelser seriøst. I samarbejde bidrager Liselotte udover sin faglighed med engagement og godt humør. Jeg oplever Liselotte som en meget kompetent mindfulness-underviser, coach og terapeut. Derfor kan jeg oprigtigt anbefale Liselotte til andre virksomheder såvel til private. Det vil være mig en glæde at samarbejde med Liselotte i fremtiden.
Suzanne Popp, ejer af Coach2grow

Det at være til en individuel session hos Liselotte var for mig en meget kropslig oplevelse af, at der er en sammenhæng mellem tanker, følelser og handlinger. Det var en befriende oplevelse, som hjalp mig til at håndtere konflikter i dagligdagen.  Jeg er blevet bedre til at stoppe repetitionen af tanker og i stedet fokusere på det, jeg er i gang med.

Jeg lytter til mindfulness-øvelser to gange om dagen nu. En før og en efter jeg tager på arbejde. Det hjælper mig til at være til stede.

Dennis Vinther, Procesingeniør, Viborg

På vores arbejdsplads, som er et specialpædagogisk bosted for personer med autisme, har vi tradition for at lave personaletræning en gang om året, hvor vi som fagpersoner gerne skal blive lidt klogere på os selv i vort arbejde. Gennem de seneste år har vi været udfordret på vores omstillingsparathed konstant, pga besparelser og effektiviseringer i kommunen. Vores beboere er afhængige af, at vi kan signalere glæde og overskud, samt være dem, der tydeligt strukturerer og er et par skridt foran. Det har vi generelt klaret godt, fordi vi har dygtige ressourcefyldte pædagoger og et godt samarbejde i gruppen, men hen ad vejen tager det på kræfterne. Vi trængte bare til at blive 'tanket op'.

I år valgte vi så mindfulness, og det er første gang vi som gruppe har prøvet det, men formodentligt ikke den sidste. Liselottes mindfulness-workshop var super god, og det føltes dejligt at få mere energi . Liselotte havde en god blanding af teori og nogle lækre øvelser. For os som gruppe, var det en god fælles opgave, som vi kan bruge både i vort professionelle arbejde og privat. Vi fik bla. øvelser med hjem (lyd filer), som er gode til at bringe en til stede i nuet og slappe af i tankerne.
En ting er, at vi kan bruge det i små sekvenser i vores arbejde, men at vi også kan bruge det som personlig udvikling, er jo en bonus. Det mentale overskud, som mindfulness kan give os, gør os bl.a i stand til at være mere nærværende overfor hinanden og beboerne, samtidig med at det giver energi til at rumme nye tiltag og udfordringer, som helt sikkert er lige om hjørnet - både i arbejdslivet og privat.

"Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare", citat: Helen Eriksen

Mindfulness workshoppen med Liselotte har som helhed helt sikkert givet os et kick og et overskud, som vi tænker tilbage på med glæde."
Teamleder Anny Danekilde, Ikast Kommune

Jeg anbefaler mindfulness-kurset med Liselotte fra Mindfulsolutions på det varmeste. Det er et kursus, hvor du med sikkerhed kan gå derfra med et positiv udbytte. Jeg oplevede personligt selv at opnå en større accept og fordybelse. En ægte indre ro.
Jeg ved nu, hvordan jeg skal finde min indre pauseknap, og det vil jeg blive ved med at øve mig på.
Liselotte er den første underviser, jeg er stødt på, der formår at skabe accept. Vise vejen for den enkelte.
Det er min klare opfattelse at alle på kurset gik derfra personligt beriget.

Mvh. Camilla Dygaard Christensen, Mediekonsulent, Silkeborg

Skønt at være på mindfulnes kursus i arbejdsregi og så kunne gå direkte hjem og bruge det både privat og på job.  Jeg har fået nogle gode øvelser med, som jeg allerede har afprøvet på job og det virker. Det giver en meget større indre ro og selvtilfredshed, når man bliver bevidst om at arbejde i nuet. I en travl hverdag på job er det rart at have nogle teknikker til lige at kunne trække sig tilbage og  få et lille åndehul.
Jeg kan varmt anbefale mindfulnes kurser med Liselotte Ellegaard , som er yderst nærværende og en dygtig underviser.

Malene Dippel, Sekretær AOF Viborg

Jeg har lejlighedsvis nydt godt af Liselottes ekspertise. I en sådan grad at jeg har anbefalet hende til nogle elitesportsudøvere, der også har givet masser af ros.
Ingen tvivl om, at Liselotte er i topklasse. Man føler mentalt velvære efter at have været hos hende.

Ture Bay, journalist

U rock!
The session with U was such a revelation of self discovery. U really were there helping me. Truly a caring, listening mindful consul to help me cross over to the other side to safety and understanding. U can quote me as an American that got one of the most insightful consuls ever!

Georgette Doukas, Project manager

Det har været spændende, sjovt og udviklende at komme til coaching hos Liselotte. I starten var jeg, som mand, noget betænkelig ved det hele, men det blev hurtigt gjort til skamme, og jeg kan varmt anbefale andre mænd at blive "coachet" af Liselotte. Det har været meget lærerigt. Kombinationen af, at Liselotte er fagligt kompetent, oprigtigt engageret og tillidsvækkende, har virkeligt gjort vores samtaler meget værdifulde for mig. Jeg er hver gang gået derfra med en masse spændende tanker i forhold til min situation og mit liv generelt, tanker som jeg har fået omsat til noget brugbart.

Anomym mandlig skoleleder

Efter at jeg som 60-årig har mistet mit job - gennem mange år - har jeg konsulteret Liselotte for coaching/sparring ifm. en kommende jobsamtale.
Jeg havde et konstruktivt og inspirerende møde med super sparring og input til svar/spørgsmål til en jobsamtale. Det hele foregik i en dejlig afslappet atmosphære, og jeg kunne tage hjem med en god fornemmelse af, at jeg er godt rustet til en jobsamtale.

Anonym kvindelig leder

I highly recommend Liselotte Ellegaard’s mindfulness coaching. The most profound awareness I received was when she helped me slowing down the conversion and pausing between words. Checking inside and see what the word brought up. Reflecting on the word she used – this is the deepest effect I have felt. Especially seeing we used Skype and we were 9 time zones apart!

Richard Bingham, retired businessman, USA

Mit ønske var at komme dybere ind i meditationen, da jeg har mediteret en del år. Jeg fik bekræftet, at det er godt, det jeg gør på min egen måde og det er godt at vide, at åndedrættet gør det, det skal, og at det derfor ikke skal laves om. Jeg synes, du som underviser er "meget nede på jorden" , og det kan jeg godt li´.
Jeg vil anbefale dit kursus til min nabo og min søster.

Dora Heinze, tidligere sygeplejerske

Jeg oplever dig som meget nærværende og rummelig, og vores mindfulness-coaching-session gav mig stor indsigt. Da jeg blev mere mindful/opmærksom, blev jeg også bedre til at være i nuet – og fik større mulighed for virkelig at nyde det.

Ida Matiasen, studerende

Jeg har oplevet Liselotte som underviser i mindfulness og oplevede fra begyndelsen, at hun er den fødte underviser. Hun er fagligt yderst kompetent og formidler og lytter med nærvær og autencitet. De egenskaber er alfa og omega for enhver undervisning, og når det gælder mindfulness og coaching er de uundværlige. Liselotte både viser og formidler, hvad mindfulness er, og skaber derfor en atmosfære præget af humor, åbenhed og rummelighed for både de, der ønsker at blive klogere på sig selv og begrebet 'mindfulness' og de, der med skepsis møder 'mindfulness' for første gang.

Birgitte Stær, kursist

Nærvær og dybde er hvad jeg har oplevet under de coachingsamtaler jeg har fået med Liselotte. Hun har forstået at komme ind til kærnen der hvor de oprindelige følelser sidder, at kunne, med hendes kyndige vejledning, komme i kontakt med de lag giver en mere healende effekt end jeg ellers har oplevet. Der er meget kærlighed og omsorg i hendes tilgang og jeg giver hende mine varmeste anbefalinger.

Lena Zweiniger, kunstner

Hos Liselotte føler jeg mig altid forstået og hørt,- også når det jeg udtrykker føles som noget kaotisk sludder!
Hos Liselotte må man altid bare være lige præcis den man er og være der hvor man er lige på det tidspunkt, og det er et meget befriende rum at træde ind i.
Liselotte har plads til tårer og grin i samme rum og hun er en virkelig dygtig og nærværende mindfulness-coach som man kun kan føle sig tryg hos!

Eva Leth Hansen, lærer

Liselottes kursus om særligt sensitive mennesker var en øjenåbner for mig. Som pårørende kunne jeg genkende, og bedre forstå, mange svære situationer med min mand og datter, som er særligt sensitive. Jeg har fået mere forståelse for den store gruppe personer af særligt sensitive mennesker. Jeg har altid været meget forstående, men jeg føler mig nu mere rummelig overfor min mand og min datter. Jeg har fået mere viden omkring det at være særligt sensitiv.
Alt i alt føler jeg mig bedre klædt på til at klare de udfordringer, det giver at have en særligt sensitiv mand og datter. Tusind tak for din undervisning. Det er guld værd for mig.
Anne-Grethe Damgaard, pårørende til særligt sensitive

Personligt har Liselotte's workshop været en meget stor del af min udvikling i forhold til min problemstilling, der omhandler stress - hun er fantastisk til at lytte og super god til at sætte sig i andres sted. Hun er tillidsvækkende og har utallige gange formået at vende min dag fra negativ til rigtig positiv - alene ved at guide mig ind i mig selv og lære mig at yde en egen-omsorg.
Jeg har igennem længere tid nydt godt af Liselotte's undervisning. Liselotte planlægger meget spændende workshops - nogle af emnerne er: Mindfullness, Visualisering, Balancen mellem pause og aktivitet, bare at være - uanset hvilket emne Liselotte har valgt, er hun altid godt forberedt, uden at blive ensporet og kun vil høre sig selv - Liselotte giver følelsen af, at der er plads til os alle på holdet, og intet problem er mere vigtigt end andet.

Mette A. Langberg, sælger

Det var RIGTIG godt med din meget "down to earth" mindfulness, indlevelse og kompetencer. Jeg har ved din hjælp fået mine øjne op for nogle ting/tilstande/teknikker, som muligvis kan hjælpe mig fremover, så jeg kan få et mere bevidst & fokuseret liv i nogle sammenhænge. Jeg vil prøve dine teknikker på mit i forvejen "dårlige" ben i stedet for at flygte fra smerten (piller).
Super Liselotte, tak for det.

Jens Damgaard, pædagog

Jeg har i ca. 4 mdr gået i et mindfulnessforløb, coaching og samtaleterapi hos Liselotte Ellegård i forbindelse med at have været psykisk langt nede, herunder med angst for ikke at slå til som mor, kæreste samt på mit job og sidst men ikke mindst som menneske. Jeg har fået forskellige værktøjer til at håndtere det pres, der ligger på en som menneske om ikke at kunne slå til. Jeg er meget taknemmelig over at have gået på dette forløb, for jeg har fået så meget ud af dette, at jeg igen har fået livsglæden, overskud og lysten til at arbejde. 

Anette Arildsen, pædagog

Jeg kan mærke, at der er sket en forandring og positiv udvikling med mig fra jeg begyndte med mindfulness-coaching hos dig. De mindfulness øvelser, du har givet mig har været nemmere at følge end andre mindfulness-cd`er, jeg har prøvet. På få samtaler er jeg kommet ud af den deprimerende kuppel, jeg var i, og jeg føler større velvære og balance. Jeg er glad for, at du også er min mentor i forhold til mit forestående jobskifte.

Annette Sjørring, service medarbejder

Jeg har på dit kursus i mindfulness oplevet et gennembrud. Jeg har længe gerne villet træne noget, som kunne give nærvær og indre ro, men jeg har altid oplevet, at jeg fik det lige modsat, nemlig at jeg blev mere opspændt og urolig. Da jeg i din undervisning lærte accept og fik koblet kroppen på, så skete der en stor forandring. Endelig kunne jeg sidde stille, slappe af i kroppen og bare nyde min ro. Jeg har fået stor lyst til at videreudvikle det.
Inga Kramer, pædagog

 

 

 

 

DE HAR FÅET
mindfulness-løsninger

Abena A/S, Aabenraa

Systime A/S, Århus

Stibo A/S, Højbjerg

Rambøll A/S, Århus

Vestas A/S, Århus

Sahva, Århus

TRYG Forsikring, Ballerup

Kvadrat A/S, Ebeltoft

TOP Danmark, Aalborg, Herning og Viby J

i samarbejde med CFMM

Jobkonsortiet

Workshop for ledere fra Radisson Blu, Jobkonsortiet og Hotel Trinity

Ikast Kommune

Personaletræning i flere afdelinger, bl.a. Fyrtoppen og Egely

Mindstairs, Århus

Mindfulness-instruktør og jobcoach.
Jobsøgningskursus for ledige, undervisning i motivation og personlig afklaring, individuel jobcoaching og mindfulness som redskab til stresshåndtering.

Favrskov Kommune og Århus Kommune

Arbejdsmarkedsrettet Mindfulness-forløb for sygemeldte.
Mindfulnessforløb, vejledning og afklaring for sygemeldte borgere samt samarbejdspartner med sagsbehandlere i jobcentrene.

FO Gimle Daghøjskole, Århus

Undervisning i Mindfulness, Stresshåndtering, Konflikthåndtering, Kommunikation, Psykologi, Positiv energi, Visualisering, Meditation og Særligt Sensitive Mennesker.

Gimle Daghøjskole, Århus

Jobcoaching af borgere, vejledning, samtaleterapi afklaring af arbejdsevne, rapportering, jobkonsulent/etablering af virksomhedspraktik og samarbejde med sagsbehandlere i jobcentrene.

AOF , Silkeborg

Mindfulnessinstruktør.

FOF, Favrskov

Foredrags- og kurser om Mindfulness og Særligt Sensitive Mennesker.

HÖJSKOLENDK, De Dansk Vestindiske Øer

Mindfulness- og coachingkurser
plus flere forløb med personlig udvikling.

captcha 

Vi beskytter dine data 100%