fbpx

MINDFULSOLUTIONS

Karen HasseriisP.gr.a. alvorlig stress, hvor jeg måtte foretage et brancheskifte, har det været ... livsnødvendigt for mig at bruge mindfulness til vir-ke-lig at fastholde og konsolidere en varig forandring og ikke bare det - også underbygge og løfte en ny personlig og faglig udvikling. Det var det der skete i 1:1 mindfulness-forløbet  hos Liselotte.
Når man bliver ramt af sygdom og hører, at det også kan være en gave, kan det være den største provokation. Ikke desto mindre var det virkelig det, der skete. Min sygemelding blev en gave. Mindfulness på så dyb og helende en måde, har uden tvivl forkortet min sygdomsperiode markant, og sat en sand spiral af vedvarende energi igang.
Jeg er hos Liselotte i dén grad blevet udfordret, på en måde jeg faktisk har længtes efter, så gamle handlemønstre, der ikke længere var brugbare, eller direkte spændte ben, blev opløst og forsvandt bogstavelig talt som dug for solen.
Liselotte har været helt unik til at lade de sår, der skulle hele, få tid, og vide hvornår hun kan udfordre og hvornår man har brug for et helle. Hun evner desuden at bruge metoderne på en helt igennem naturlig og "ikke-metodisk" måde.
Da jeg senere deltog i et mindfulness kursus hos Liselotte, fik jeg udover solid teori og brugbare øvelser, også et overflødighedshorn af varme og nærvær, kombineret med den vildeste humor - jeg griner stadig! :-)
Jeg har i den grad mærket, at Liselotte er ægte og at den måde hun arbejder på, er professionel på en helt særlig autentisk måde. Hendes intuition for hvad det virkelig handler om, er en blodhund værdig.
- Kan ikke komme i tanker om hvem jeg ikke skulle anbefale Liselotte til !!!
Karen Kirstine Hasseriis

Sygeplejerske og PD i psykologi 

Mindfulness-coach, www.flowmaker.dk

SÅDAN bliver du
MERE FOKUSERET
og MINDRE stresset

Med under 12 minutters
mindfulness om dagen.
Få gratis mindfulness audioer

GRATIS MINDFULNESS

  • Træning på audio til job og fritid
  • Ny viden og inspiration
  • Info om kurser

Vi beskytter dine data 100%