fbpx

MINDFULSOLUTIONS

Ernst Emil Jensen, JobkonsortietJeg har deltaget på Liselottes workshop mindful ledelse. Liselotte har en yderst professionel tilgang til mindfulness, et fagligt højt vidensniveau og en fed humoristisk tilgang. Hun er god til at skabe klare rammer uden at styre deltagerne i en bestemt retning. Hun gør tilgangen til mindfulness let og samtidig udstråler hun energi.
Liselotte skaber desuden god energi imellem deltagerne og er meget opmærksom på den enkelte deltager. Hun har en god stærk stemme under de forskellige øvelser, det giver på samme tid sikkerhed og frihed. Hendes uhøjtidelige tilgang er totalt befriende. Hun vækker nysgerrigheden for det næste skridt.

For mig som leder kan mindfulness især bruges personligt til at tømme hovedet for tanker - for at være nærværende i mødet med personale, samarbejdspartnere og netværk (kaldet konkollegaer).
Nærværet giver bedre resultater og større grad af tilfredshed hos de nævnte parter. Øvelserne giver rum til at komme i ro, at blive total nærværende, tid og sted forsvinder, og det giver kroppen hvile og en ny energifornemmelse. Især øvelsen hvor hovedet blev total tømt for tanker og der nærmest opstår en "kamp" for at få en ny tanke.......... fantastisk oplevelse.

Jeg vil klart anbefale Liselotte som mindfulness-instruktør, underviser og coach.
Ernst Jensen, Centerchef, Revacenter Trollesbro, Hillerød

SÅDAN bliver du
MERE FOKUSERET
og MINDRE stresset

Med under 12 minutters
mindfulness om dagen.
Få gratis mindfulness audioer

GRATIS MINDFULNESS

  • Træning på audio til job og fritid
  • Ny viden og inspiration
  • Info om kurser

Vi beskytter dine data 100%