fbpx

MINDFULSOLUTIONS

Hanne BaloLiselotte Ellegaard har ad flere omgange udbudt ’Mindfulness’ på flere niveauer i AOF Midtjylland’s interne akademi.
AOF Midtjylland har afdelinger i hele regionen og har ca. 100 ansatte medarbejdere -  primært undervisere, administrativt personale og ledere, som alle bliver tilbudt efteruddannelseskurser gennem det interne akademi.
I AOF Midtjyllands interne akademi udbydes mange fagspecifikke ’hårde’ kurser, men vi oplever også et stort behov for de ’blødere’ områder i retning af personlig udvikling, mere  trivsel på arbejdspladsen, stressforebyggelse m.m., - det er her Liselotte Ellegårds tilbud har været relevant.
Der er kommet mange positive tilbagemeldinger på Liselottes kurser – bl.a. har rigtigt mange deltagere på ’Mindfulness 1-forløbet’ udtrykt ønske om at etablere et forløb i Mindfulness 2, hvilket er blevet gennemført.
På mindfulness 1 har AOF’s medarbejdere fået  redskaber til at få kontrol over arbejdsdagen. Flere administrative medarbejdere og undervisere har meldt tilbage, at det virker i dagligdagen og på jobbet at bruge de øvelser, som de har lært på kurset.
På mindfulness 2 har vore medarbejdere fået nye redskaber i forhold til prioriteringer og planlægning af arbejdet. Og desuden blevet introduceret i hvordan de selv kan formidle mindfulness videre. Jeg oplever samarbejdet med Liselotte som konstruktivt og uproblematisk. Hun er let at komme i kontakt med, hurtig til at vende tilbage, lydhør og fleksibel i forhold til ændringer.
Jeg kan bestemt anbefale Liselotte som samarbejdspartner.

Hanne Balo, Leder, AOF Silkeborg-Viborg

SÅDAN bliver du
MERE FOKUSERET
og MINDRE stresset

Med under 12 minutters
mindfulness om dagen.
Få gratis mindfulness audioer

GRATIS MINDFULNESS

  • Træning på audio til job og fritid
  • Ny viden og inspiration
  • Info om kurser

Vi beskytter dine data 100%