fbpx

MINDFULSOLUTIONS

Claus Markvard, HöjskolendkSom leder og ejer af virksomheden HÖJSKOLENDK har jeg haft den fornøjelse at igangsætte et professionelt samarbejde med Liselotte Ellegård. Liselotte har stået for mindfulness- og coachingundervisning på 3-ugers modulet ”Personlig Udvikling” på US VIRGIN ISLANDS. HÖJSKOLENDK har givet Liselotte den opgave fra bunden at udvikle og skabe dette modul.
Det har været med stor tilfredshed og glæde for vore deltagere (og undertegnede) at følge Liselottes undervisning, som blev gennemført på en inspirerende, levende og professionel måde.
Liselotte formår at komme i kontakt med deltagerne på en måde, der vækker deres nysgerrighed i kraft af hendes naturlighed, autenticitet og engagement.
Liselotte formår desuden den svære kunst at forene teoretisk viden med praktisk og spændende formidling. Hun er et menneske, der professionelt og personligt formår at bringe det bedste frem i andre.
Liselotte er blevet hyret til tilbagevendende at gennemføre vores 3-ugers undervisningsforløb med mindfulness og coaching på vore udlandsdestinationer.
Hvad enten det er til enkeltpersoner, grupper, jobcentre eller små som store virksomheder, kan jeg kun på det varmeste anbefale Liselotte som mindfulness-konsulent og coach.

Claus Marquart, direktør Höjskolendk

SÅDAN bliver du
MERE FOKUSERET
og MINDRE stresset

Med under 12 minutters
mindfulness om dagen.
Få gratis mindfulness audioer

GRATIS MINDFULNESS

  • Træning på audio til job og fritid
  • Ny viden og inspiration
  • Info om kurser

Vi beskytter dine data 100%