fbpx

MINDFULSOLUTIONS

På vores arbejdsplads, som er et specialpædagogisk bosted for personer med autisme, har vi tradition for at lave personaletræning en gang om året, hvor vi som fagpersoner gerne skal blive lidt klogere på os selv i vort arbejde. Gennem de seneste år har vi været udfordret på vores omstillingsparathed konstant, pga besparelser og effektiviseringer i kommunen. Vores beboere er afhængige af, at vi kan signalere glæde og overskud, samt være dem, der tydeligt strukturerer og er et par skridt foran. Det har vi generelt klaret godt, fordi vi har dygtige ressourcefyldte pædagoger og et godt samarbejde i gruppen, men hen ad vejen tager det på kræfterne. Vi trængte bare til at blive 'tanket op'.

I år valgte vi så mindfulness, og det er første gang vi som gruppe har prøvet det, men formodentligt ikke den sidste. Liselottes mindfulness-workshop var super god, og det føltes dejligt at få mere energi . Liselotte havde en god blanding af teori og nogle lækre øvelser. For os som gruppe, var det en god fælles opgave, som vi kan bruge både i vort professionelle arbejde og privat. Vi fik bla. øvelser med hjem (lyd filer), som er gode til at bringe en til stede i nuet og slappe af i tankerne.
En ting er, at vi kan bruge det i små sekvenser i vores arbejde, men at vi også kan bruge det som personlig udvikling, er jo en bonus. Det mentale overskud, som mindfulness kan give os, gør os bl.a i stand til at være mere nærværende overfor hinanden og beboerne, samtidig med at det giver energi til at rumme nye tiltag og udfordringer, som helt sikkert er lige om hjørnet - både i arbejdslivet og privat.

"Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare", citat: Helen Eriksen

Mindfulness workshoppen med Liselotte har som helhed helt sikkert givet os et kick og et overskud, som vi tænker tilbage på med glæde."
Teamleder Anny Danekilde, Ikast Kommune

SÅDAN bliver du
MERE FOKUSERET
og MINDRE stresset

Med under 12 minutters
mindfulness om dagen.
Få gratis mindfulness audioer

GRATIS MINDFULNESS

  • Træning på audio til job og fritid
  • Ny viden og inspiration
  • Info om kurser

Vi beskytter dine data 100%